Seuraa 

Mitä muuta kivaa ajanvietettä Tampereelta löytyy kuin Särkänniemi? Aika noloa kysyä, koska emme ole menossa lomailemaan vaan asumme täällä... Saimme kuitenkin lapsen vasta viime talvena, joten lastenkohteet on hukassa. Poikamme on nyt 3,5v, missä lapsenne ovat siinä iässä viihtyneet?

Kommentit (7)

suosittelisin Pikku Kakkosenpuistoa Koskipuistossa. Ainakin me kävimme siellä keskustassa asuessa useasti ja nytkin vielä, vaikka muutimme kauemmaksi. Hait varmaan edellisten vastaajien vinkkejä... No, tiedoksi ainakin ulkopaikkakuntalaisille, että Tampereen keskustassa on todella kiva ja suosittu puisto : )

Mutta muuten siellä kyllä lapset viihtyy leikkipuistossa. Itselläni on 2,5-vuotias poika, jonka kanssa on kierretty vaikka missä.Hyviä ehdotuksia:

* PikkuKakkosen puisto Koskipuistossa on ihan ehdoton

* Tallipiha varsinkin tapahtumien aikaan ja muutenkin

* Lasten eläintarha Särkänniemessä. Peruslipulla pääsee sinne ja huvipuistoalueelle jne. Delfinaario ja laitteet maksaa erikseen, mutta lasten eläintarhassa on mm. pomppulinna, poniajelua yms.

* Tullintorin alakerrassa on pieni leikkipaikka jossa lapset viihtyy

* Kirjastotalo Metson alakerrassa on Muumilaakso, jossa on kiva käydä

* Nokian Eden-kylpylä oli elämys, siellä on paremmat lasten altaat ja muut kuin Lapinniemessä

* Ti-ti nallen talo Ikaalisten kylpylän alueella (heinäkuussa siellä on myös Ti-ti nallen konsertteja, katso niiden kotisivuilta: http://www.ti-ti-nalle.com/ )

* Viikinsaaren lastentapahtumat (myös lastenteatteria yms.) ja saari muutenkinJa erilaisia lasten tapahtumiahan on kaikkien festareiden (Lasten Tammerfest, Kukkaisviikot jne.) yhteydessä. Hulinahyrrä meni valitettavasti jo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lasten kultturikeskus RULLA Finlaysonilla " kuusivooninkisessa" on ihan uusi paikka. En ole vielä käynyt, mutta ajatus on kunhan Tampereella piipahdamme. Niillä saattaa olla omat nettisivutkin.Metsossa pääkirjaston kellarissa on Muumilaakso: Tove Janssonin alkuperäismaalauksia ja kuvituksia, pienoismalleja ja krääsäkauppa ym. Siitä ainakin meidän silloin 3-vuotias tykkäsi.

kannattaa mennà sorsapuistoon(tampere-talon vieressà) jos hieno ilma. Oma taaperoni tykkàsi ilmetellà lintuja(hanhia, kukkoja,kanoja, sorsia, riikinkukkoja jne) ja leikkitilaa, keinuja, liukumàkià jne

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat