Vierailija

Johan oli taas. 106 cm pitkälle lapselle ostettiin eilen 116/122 kokoa oleva pitkähihainen paita muumimaailman kaupasta. Jep jep, 5 tuntia oli päällä ja hihansuu jo purkautuu ja olkapäänsaumoissa on ompeleiden kohdalla reiät. Itku ja parku on kova kun paita on jo rikki, ihan uskomatonta laatutyötä. Mites teillä muilla on paidat kestäny? Ei ollu liian pientä kokoa vaikka ahdas olikin, olisi odottanut hiukan pitävämpää laatua.

Kommentit (5)

Erittäin hyvät paidat, nyt 2v olleet käytössä eikä kuva ole kärsinyt pesusta tai rummusta yhtään. Kooltaan myös loistavat, reilut. Onkohan siellä muuttuneet tekijät tai materiaalit tms?Me olemme ainakin erittäin tyytyväisiä noihin paitoihin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paita ehti olla päällä pari tuntia, kun huomasin reiät olkasaumoissa. Ja ei ollut pieni paita (lapsi 97 cm, paita 104/110). Onnes oltiin vielä Naantalissa, kun oltiin siellä yötä. Mentiin vanhan kaupungin muumikaupaan paidan kanssa. Vaihdoin sen sitten lyhythihaiseen vastaavaan, kun kaikki pitkähihaiset, joita tutkittiin myyjän kanssa näyttivät yhtä haperoilta. T-paita on ihan samanlaista kangasta, mutta toistaiseks saumat on kyllä kestäneet (pesty ehkä 4 kertaa.) Mieluiten olisin ottanut rahat takaisin, mutta paita oli lapselle niin tärkeä, etten hennonut...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat