Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Jostain kumman syystä huuliherpes ärhäköitynyt vuosien jälkeen ja nyt on mennyt niin, että aina kun edellinen alkaa parantua niin pukkaa uutta... :(Huuliherpekseen on vissiin saatavilla myös sisäisesti nautittavaa lääkettä, kellään kokemuksia?

Kommentit (3)

Oon muutama viikko sitten lopettanut imetyksen ja tuntuu, että kaikki krempat pukkaavat päälle - kaipa se imetys tosiaan suojaa äitiäkin... Pirautan lekuriin heti jos alkaa taas uutta pukkaamaan. Muuten, ne uudet Compeed-laastarit on tosi hyviä, eipä tarvitse niin kovasti pelätä että tarttuisi pikkuiseen.

-ap

Eikä ollutkaan :) Kovin kallista tuo lääke oli silloin, muistaakseni 5 mk / tabletti ja vissiin 2 x päivässä piti syödä. Mutta kyllä se toimia pitäisi, ja pyydä ihmeessä resepti jos sulla noin usein tulee rakkuloita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

miehelläni sama ongelma. Hän on syönyt pillereitä jo viisi vuotta ja ei tule ollenkaan. Hän oli välillä kokeeksi ilman ja heti tuli. Hän on vähentänyt annosta suositellusta ja yrittää tasapainoilla sellaisella, että juuri ja juuri ei tule. Hyvin toimii. Hänellä oli se kerran kuussa. Se ei käy. Sehän tarttuisi lapseemme. Yäk.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat