Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tuli tuossa sellainen mainos, että pääsisi perhe 90 eurolla kylpylään kahdeksi vuorokaudeksi, ainoa edellytys on osalistua tällaiseen esittelyyn. Vähän houkuttais, kun muuten maksaisi yli 350 egee moinen...

Mutta onko ne esittelyt kauheen painostavia ja pitkiä? Pääseekö sieltä pois ennenkuin on nimet paperissa?

Uskalletaanko mennä?

Kommentit (19)

Ajattelinkin kyllä että heti alkuun vois sanoa että tultiin nyt vaan kun halvalla pääsi, ehkä joskus myöhemmin voisi harkita osaketta mutta ei tosiaan just nyt...

-ap-

niin talojen pihoissa komeilee vain Mersuja ja Audeja. Perheillä on siis rahaa. Ja viikkohan voi tuollaisessa lomahuoneistossa sesonkiaikaan maksaa jopa 1500 euroa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

oli vaikka mitä lomaa, kotiteatteria ym. tarjolla arpajaistyyliin ja sit me saatiin ateriat ravintolassa neljälle, et en tiiä oliko sen vaivan arvosta!

Tosiaan ne piti meitä siellä jotain 3-4 tuntia eikä oikeesti päässy/kehdannu lähteä. Tietenkin sen palkinnon tiesi/sai vasta esittelyn jälkeen.Musta se oli kyllä niin nolo kokemus että toista kertaa en lähde kun oikeesti en lomaosakkeesta haaveile.

ja halvalla päästiin.Kaksi tuntia kuunneltiin kylläkin sitten sunnuntaina esttelyä, mutta aika selkärangaton saa olla, jos kerran ei osaa sanoa ei.Sitten ollaan oltu vielä toisessakin esittelyssä Helsingissä, jossa sai päätteeksi 50 euron arvosetelin Stockalle. No se kesti tunnin, ja päälle päätteeksi saatiin vielä askelmittari. Halpaa rahaa...

Ehkä jos rahasta ei olisi ollut tiukkaa, niin emme olisi kumpaakaan menneet, mutta kun kerran oli helppotapa säästää/ saada lahjakortti niin me mentiin.Hotellihuoneet aivan ihania, niissä osakkeissa en ole käynyt. Kylpylä on aika tavallinen, lähes uimahalli. Paikkana Tampere on kiva. Ja kuten joku jo sanoi, ei ne TODELLAKAAN ole mitään mökkejä, vaan täysvarusteltuja taloja, ja lomia todellakin voi vaihtaa vaikka Kuusamosta Floridaan ja silleen. Mene ihmeessä niin näet miten lomaillaan komeasti.

mutta se esittely siis tapahtuu siinä samalla kun jo ollaan siellä kylpylässä, eli ei tarvi pelätä et sen " saaminen" olis jotenkin vaikeaa, kun siis jo ollaan sitten siellä.

Hyvä idea ottaa lapset mukaan, ja mihin ne nyt siellä kylpylässä keskenään jättäisikään.

-ap-

Ensin oltiin Tampereella ja sitten Turussa. Molemmissa kyllä yrittivät kovasti niitä lomaosakkeitaan tyrkyttää, mutta tajusivat kyllä ettei meillä ollut aikomustakaan ostaa. Sanottiin, että ehkä joskus tulevaisuudessa, mutta tällä hetkellä ei tosiaankaan ole mahdollista... Ihan asiallisesti suhtautuivat.Esittely kesti molemmilla kerroilla 2 tuntia eikä lasten mukanaolo lyhentänyt aikaa yhtään...(eikä sekään, että pyysimme esittelyn englanniksi, kun mies on ulkomaalainen). Tampereella meillä oli esikonen 2kk ja heräsi kesken esittelyn, mutta meitä ei päästetty pois (mä kävin vaan pikaisesti imettämässä), esittelijä sanoi, että saa potkut, jos päästää meidät aiemmin pois.Turussa lapset olivat 1,5v ja 6kk ja taas pidettiin se 2 tuntia, vaikka lapset alkoivat olla jo hyvin levottomia. Muuten kyllä ihan asiallisesti suhtautuivat ja puhuttiin ihan niitä näitä, kun tehtiin selväksi ettei kauppoja meidän kanssa synny.2 tuntia siinä siis aikaa menettää, mutta jos muutaman satasen voi säästää, niin kyllä sen kestää...

Jauhetaan paskaa pari tuntia, kerrotaan että on vaihtoehtoja jne. Ei mainita että jo vaihtoehtomahdollisuuden käyttöön otto maksaa pienen suomenloman verran. sitten maksat vielä vaihdosta ja lennot jne. eli täyttä humpuukia. Älä osta, jos et tosiaankaan halua viettää samassa ppaikass joka vuosi samaa viikkoa, jos sillain haluat, niin kai se on yks vaihtoehto lomailla. ei vaan sopis mulle ( liian kallis mökkeilymuoto).

Painostetaan aika lailla ja lupaillaan vaikka mitä, hemmetin hankala saada se pälätys loppumaan, parhaiten loppuu sanomalla että olen päätökseni tehnyt, enkä nyt osta tai että meillä ei ole nyt rahaa eikä mahdollisuuksia teidän rahoitukseen.

Varaudu siihen, että aivopesu toimii ja alat pitää tätä tarjousta tosi hyvänä esittelyn kuluessa, pää selviää sitten kyllä myöhemmin ja huomaat, mitä kaikkea kivaa sillä rahalla saa joka vuosi

Jos meet lomalla esittelyyn, niiin muista, että paska maku jää suuhun tavalla tai toisella, et mieti, onko se paras nauttia heti vai lopuksi, ettei mee koko loma pilalle.

Hauskaa lomaa!! (siis ei oo pakko ostaa...)
Me käytiin ja otettiin osake, todella tyytyväisiä ollaan oltu! Ja tosiaankin sen osakkeen voi pistää vaihtoon joka vuosi ja matkustaa ympäri maailmaa. Meillä osake Suomessa ja viikon päästä lähdetään lämpöön.Vieressämme esittelyssä ollut pariskunta ei ottanut osaketta, eikä kukaan heitä painostanut. Saivat heti käteen lahjakortin, joka oli juuri se kylpyläviikonloppu.Esittely kesti noin 1 ½ tuntia.

Riippuu paljon esittelijöistä. Itse olen ollut monta kertaa, eikä ne koskaan ole painostaneet. Nykyään tosin omistan osakkeen, mutta senkin ostin ihan omasta tahdostani, ja tyytyväinen olen ollut. Rohkeesti mukaan vaan, Mutta jos et ole yhtään kiinnostunut, voit reilusti sanoa sen ekaksi, ei ne sillon rupea edes paljon kertomaankaan, ja sieltä saa yleensä vielä ilmaiset lounasliput. Minnes kylpylään olet ap menossa??

Ja monelta olen kuullut, että sitä lahjakorttia tai muuta lahjaa mikä kirjeessä luvataan, on ollut tosi hankala saada, sitä pitää oikein vaatimalla vaatia. Siis jos ei osta loma-osaketta.Yrittävät puhua pyörryksiin ja tarjoilla tosi hienoja vaihtoehtoja ja rahasta puhutaan vasta sitten kun melkein on nimet paperissa ja silloinkin sellaisin sanankääntein ettei huomaa kuinka paljon koko juttu oikeasti maksaa.

vaihtuu sen vähemmän kivaan pomoon, joka on tosi päällekäypä ja saattaa esim tulkita teidän aikaisempia sanomisia kuin piru raamattua ja lopulta syyttää valehtelusta. En tiedä keihin tää poliisisarjoista tuttu hyvä poliisi/paha poliisi leikki puree, mutta ainakin vuosia sitten tämmöstä harrastettiin. No Tampereen kylpylä on sen verran hyvämaineinen ettei ne varmaan tämmöseen sorru.


Mistä ihmeen mökkeilylomasta puhut? Majoitus on 5 tähden luxusta, ei todellakaan mitään mökkeilyä! Majoitus siis vielä tasokkaampaa kuin hotelleissa.Vaihto tosiaan maksaa, tosin vain 150 euroa. Mihin ihmeeseen tuolla rahalla matkustaa perheen kanssa viikoksi. No, kai kaikki on suhteellista. Jokaisella tapansa matkustaa..

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat