Vierailija

Tänään ollessani koiran kanssa lenkillä nämä kakarat ärisivät ja irvistelivät koiralle, joka käveli kiltisti vieresäni hihnassa, ei haukkunut tai tehnyt mitään. Kerrän yksi jopa huitoi kepillä koiraani, joka ei todellakaan mennyt lähellekään lasta (oli silloinkin hihnassa) vaan yritti päinvastoin väistää. Silloin ois kyllä tehnyt mieli vähän huitoa takaisin.Mikä niitä muslimeita vaivaa, kun vihaavat koiria. En tajua.

Kommentit (12)

ja monet muutkin valkoisen rodun edustajat... Mutta sekö ei ole yhtä paha asia? Justiinsa joo... Ne on vain nuo tummat jotka ovat tuollaisia. Ja mistä ihmeestä päättelet etteivät osaa suomea? Siitä etteivät puhu? Ei kyllä tämä iki-ihana oman maan mussukkakaa tee muuta kui mutristaa suutaan ja saattaapi jopa näyttää keskisormea ja haistattaa päälle, kun ojennat heitä koiran kohtelusta.Ehkäpä vika kuiten on omissa asenteissas enempi. Tosin totta on ettei koiraa saa kiusata. Lapset vain ovat lapsia ja kaikille ei vanhemmat ole opettanu ettei koiria saa kohdella kaltoin. Oli ne sitten mistä maasta ja kulttuurista tahansa.

Tällaisia " kulttuureja" jos lähdetään ymmärtämään, täytyy ymmärtää sitten kunniasurmat, silpomisetm tainnuttamatta tehdyt teurastukset ym. Kyllä niiden oikeellisuuteen saa uskoa, muttei toteuttaa, siinä on vissi ero.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

suloiset piskinsä hyppimään päälle, pitävät irrallaan tai eivät kiristä hihnaa vaan antavat tulla edes haistelemaan ohi kulkiessa. Koirat pysykööt pientareella, ihmisten täytyy saada kulkea tiellä. Tämä ei liity mitenkään luterilaiseen uskooni eikä valkoiseen ihonväriini.

-aukaissut silmäsi suuren suuriksi

-kohottanut kummankin kätesi ylös, niinkuin zombie

-alkanut öristä

-kuolannut

lopussa sanonut että AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRGHHHHH!Olisivatpa hävinneet koiraa kiusaamasta xDVitsivitsi ;D

lapset eivät ole pahoja niinkuin ´jotkut ajattelevat täällä tosi rasistisesti. Toimivat vain niin kuin heidät on kasvatettu uskomaan (=kulttuuri). Lapsia voi ojentaa ihan ystävällisesti ja sanoa vaikka että koira ei ole tehnyt heille mitään pahaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat