Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

vietimme juuri viikon sairaalassa 10kuisen lapsemme kanssa, joka oireili vaan todella korkealla kuumeella ja verikokeessa huomatulla korkealla crp:llä(163), lääkettä sai suoraan suoneen. ja tietysti pissassa oli bakteereja ja leukosyyttejä. kahden viikon kuluttua on munuaisten ultraus ja kuukauden päästä varjoainekuvaus. onkohan näin raju pissatulehdus voinut aiheuttaa vaurioita munuaisiin?

nyt syö estolääkettä kuvauksiin asti!toivottavasti ei ole elimellistä vikaa.

kokemuksia vastaavasta??

Kommentit (1)

Lainaus:

vietimme juuri viikon sairaalassa 10kuisen lapsemme kanssa, joka oireili vaan todella korkealla kuumeella ja verikokeessa huomatulla korkealla crp:llä(163)


Oireet vaihtelee. Meillä oli 1 vrk kestänyt kuume ja kosketusherkkyys sekä " käyttäytymisen muuttuminen" merkkeinä. Kuume oli taudin havaitsemishetkellä ollut yli vrk:n poissa. Crp oli silloin enää koholla 120 tai jotakin.

Lainaus:


onkohan näin raju pissatulehdus voinut aiheuttaa vaurioita munuaisiin?

nyt syö estolääkettä kuvauksiin asti!toivottavasti ei ole elimellistä vikaa. kokemuksia vastaavasta??
Meillä sairaus kerkesi jyllätä n. 3 vrk ennen sairaalahoitoa, joka kesti 3 vrk. Samat tutkimukset tehtiin jälkikäteen. Mitään vikaa ei löydetty kummassakaan tutkimuksessa ja nyt on ollut jo 9 kk täysin terve. Sairaus oli vaan huonoa tuuria. Noista vaurioista en osaa sanoa mitään, kun en ole lääkäri, mutta veikaisin, että merkitystä on sillä, kuinka kauan sairaus kerkeää olla päällä ennen hoidon aloittamista/tehoamista.Titi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat