Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meille asennetaan huomenna. Yllätyin kuinka edullista se on :)

Kommentit (28)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikki murtautujat / kotiin tunkeutujat kun eivät ole enää pelkästään varkaita. Joukkoon mahtuu vaikka millaista nistiä.

Tämä on hyvin rauhallista asuma-aluetta, mutta koskaan ei tiedä... Ja tosiaan kivempi lomailla!

ap

Ööh... Kaikki on suhteellista... Meillä hinnaksi tuli (toissaviikolla) reilut 3000 euroa. Mutta siis vastauksena kysymykseesi: Hälytysjärjestelmä löytyy. (Asennettiin vasta ensimmäisen murtoyrityksen jälkeen.)

Ainoastaan pidemmäksi ajaksi lähtiessä sen viritän. Jotenkin sen käyttö laimentunut vuosien mittaan. Täytyy kai taas skarpata sen kanssa.

Meillä on kyllä aamusta iltaan ovat auki (siis kiinni, muttei lukossa) muutenkin. Aika huolettomasti elämme. En osaa oikeen pelätä, mutta tiedän, että muutama vuosi sitten oli melko lähellä erääseen kotiin murtauduttu:((

Se asennettiin pari vuotta sitten lähinnä minun mielenrauhani takia. Olemme lapsen kanssa pitkiä aikoja kahdestaan kotona miehen työn vuoksija ja jotenkin nukun rauhallisemmin kun tiedän hälyn olevan päällä ja avun tulossa jos jotain sattuu.

- Hälyttää

- Puree

- Ei päästä irtiYleisesti ottaen mahdollisuus, että joku tulisi tuosta murtautuen sisään on aika pieni.Asun Helsingissä, ja ulko-ovi ei ole oikeastaan koskaan päivisin lukossa. Yöksikään emme aina muista lukita.

Ei kameroita? Oletin, että kyselit ihan koko hälytysjärjestelmää, sorry. Meillä kyllä samaan laitettiin savuilmaiset, eli häly tulee niistäkin. Se lisäsi hintaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat