Vierailija

Sivut

Kommentit (42)

Sitä ennen poltin noin 10 vuotta 5-10 tupakkaa päivässä. Lopettaminen oli vaikeeta ja vieläkin tietyissä tilanteissa tekee mieli ihan älyttömästi. olisin varmaan alkanut uudestaan polttamaan, mut mies ei tykkää, vaikka poltti itsekin ennen tytön syntymää. Nyt likka 2 vee.

Ja ihan vaan sen takia, että viimeisempien tutkimusten mukaan sikiö pomppii kohdussa innosta, kun mutsi vetää röökiä!!!P.S.: Voihan olla niinkin, etten edes pääse synnyttämään tätä lasta. Elämässä kun tuppaa meille joillekin aina joskus tapahtumaan kaikenlaista yllättävää ja odottamatonta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuinkakohan moni näistä tupakoineista on teinipissiksiä?Tutkimusten mukaan nuorista äideistä polttaa 40 prossaa..ja veikkaan että näistäkin moni aika kakara vielä.Ei osata kantaa vastuuta kuin aikuiset.

mutta itsekuria löytyi ja halusin jo silloin varjella lastani myrkyiltä. Aloitin kyllä uudestaan sitten kun en enää imettänyt. Hölmöä sekin tietysti, mutta ajattelin vain kommentoida tota itsekuri hommaa.

Aika ammattitaidoton th sulla. Ei yhtään kannustanut lopettamaan. Olisi voinut keskustella asiasta ja yrittää tukea sua lopettamispäätöksessä. Th nimenomaan antoi ymmärtää sulle, että se on niin vaikeeta lopettaa ettei suunnilleen ees kandee yrittää.

Ap kysyi nimenomaan paljon poltit ja siihen halutaan vastauksia. Aina voi aloittaa oman ketjun nämä kiihkoilijat. Ette kuulu tähän ketjuun, hus hus... pois täältä.

tätsy oli todellamukava ja sanoi että en saarnaa enkä valita.. olet aikuinen ja tiedät mitä teet. ja itse oli tupakoinut myös ja sanoi tietävänsä miten vaikeaa lopettaminen on joillekkin.

mutta toisilla oma napa tärkeempi!tiedän erään 5lapsen äidin joka vetää raskaana ja imettäessään niin kun normaalistikin!

miksihän haluu noin paljon lapsia jos ei viitti kuitenkaan ajatella niitten lasten parasta... ;(

Sellaisilta pitäis lapsenteko kieltää. Mitähän sitten kuin lapsi syntyy, kun omat halut tuntuvat menevän lapsen edelle!!! Ei se lopettaminen ole sen helpompaa kenellekkään...t:6

todella vaikeassa elämäntilanteessa, mutta niin vaan lopetti plussaan sen röökaamisen, vaikka on aina ollut kauhea korsteeni, siis kerran tunnissa pakko saada röökiä.Kyse on vain siitä, kumpaa ajattelee enemmän, itseään vai lastaan.

joo jos äiti on polttanut esim 10 vuotta ja tulee raskaaks esim vahingossa, niin sikiö kärsii samanlailla ne vierotusoireet.. eli helpompaa pikkuhiljaa lopetella.. näin sanoi mulle ammattitaitoinen th neuvolassa.Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat