Vierailija

Ajattelin lähettää lahjan Turkissa asuville puoliksi suomalaisille. Dvd olisi kivan litteä lahja lapsille, mutta itsellä on vasta tuollainen 3 kk vauva, joten ei ole mitään hajua lasten mieltymyksistä. Mikä on in?

Kiitos!!

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sitten on kyllästynyt totaalisesti. Nalle Puh, Muumit, Titi-nalle, Rasmus-nalle, Bamse. Sitten tietty teletapit. Disneyn ankkojen klassikkoversiot (kylläkin liian rajuja)

3v6kk tykkää Muumeista, Ti-Ti Nallesta, Puuha Petestä (Pete on todellakin POP meidän perheessä), Tomi Traktorista, Eki Eläinlääkäristä1v10kk tykkää Teletapeista, Ti-Ti Nallesta ja Maisasta.

Kumpi on nopeampi, tonttu vai myyrä? - myyrä.

Kumpi on vahvempi, isi vai myyrä? - myyrä.

Kumpi on fiksumpi, äiti vai myyrä? - myyrä.jne. Lapsi on kaksi ja puoli, eikä katso mitään muuta, eikä kyllä annetakaan. Muumeja olen yrittänyt.www. fs-film. fi/showPage. php?page_id=1086&movieId=387Poista välit.

Teletappejakin katsoi ainakin vielä joku aika sitten. Myös joitain Disneyn pidempiä piirroselokuvia (Nalle Puheja, Dumboa) katsoo mielellään.Muumeja meillä ei ole katsottu kuin satunnaisesti sen tullessa telkkarista, mutta silloinkaan se ei poikaa ole kiinnostanut, kun kieli on ollut väärä. Minusta Muumeissa on noin pienelle vähän liian pelottavia juttuja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat