Vierailija

Esimerkiksi tuotteet, joissa paljon piilorasvoja, lisaaineita, muita huonoja extroja. Sisapiiritieto kunniaan!Oma vinkkini: Marokon maapera niin huonoa, etta mehukkaat marokkolaiset appelsiinit ovat lahes tyhjia vitamiinisisalloltaan...

Sivut

Kommentit (72)

Tämä oli siis sellainen iso nuudelipaketti, jossa monta levyä nuudeleita. Ei mitään mausteita tai öljypusseja mukana, joten tuon rasvan on pakko olla juuri niissä nuudeleissa. Jos en olisi just pari päivää sitten heittänyt pakkauksen käärettä roskiin, niin olisin mielelläni kertonut teille, mikä tuote on kyseessä.

************************

En ole nyt ihan varma mutta olen ollut siinä uskossa että tohon rasvaprossaan lasketaan mukaan se öljypussi, mikä niissä nuudelijutskissa on mukana.Vierailija:

Ostettiin Wokkia varten sellainen iso nuudelipaketti S-marketista ja vahingossa tuli luettua paketin kylki, josta kävi ilmi:21% rasvaa!!!!Ja mä kun luulin että nuudelit olis suht. kevyttä ruokaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on täysin pannassa einekset. Lisäksi vältetään tuotteita, joiden ravitsemuksellinen arvo on vähäinen, kuten valkoinen jauho, valkoinen pasta ja riisi, karkit, leivonnaiset, valkoinen leipä, sipsit. Myöskin vältetään keinotekoisia makeutusaineita; jos tekee mieli makeaa, niin mieluummin sitten ihan sokerilla / hunajalla makeutettua. Light-tuotteita vältetään myös, sillä yleensä niissä kokonaiskalorimäärä on ihan sama kuin ei-light-tuotteissa, juuri sen sokerin takia. Mutta kyllä meillä maitotuotteita ja sitruksia syödään.

Esim. Tanskassa on aivan perusjuttuna pistää possut täyteen antibiootteja, siksipä tanskalaista possua saakin Suomesta halvalla. Sama juttu euroshopperin ym. brasilialaisessa naudanlihassa, antibiooteilla ja hormoneilla kyllästettyä...Muutenkin Suomessa on vielä ainakin niin pienimuotoista touhua tuo siankasvatus, ettei täällä mitää stressipossuja syödä.Tämän jälkeen tiedättekin miksei eurooppalaiset tunnusta heillä olevan juuri minkäänlaisia eläintauteja... kaikki on ' parannettu' etukäteen säännöllisillä antibiooteilla... Suomessa taudit pidetään kurissa tarkoilla säännöillä, joita viljelijät kiltisti noudattavat!Vierailija:

Lainaus:


Suomessa kaiketi liha on vielä aika " puhdasta" , mutta esim. saksassa broileriin on pistetty 13 eri rokotetta, ja voi vana miettiä mitä jäämiä niillä on elimistössään.Samoin kun ihmisten pitää saada mättää turpaansa halpaa lihaa, niin se kostautuu siinä, että eläimet pitää saada mahdollisimman tuottaviksi halvalla, niille syötetään huonoa ja ei-lajityypillistä ruokaa, niihin tuupataan varmuudeksi antibiootteja yms. JOhan siitä on tutkijat älähtäneet, kujn yksi syy miksei antibiootit enää ihmisiä auta on se, että lihan mukana ihmiset saa elimistöönsä niin paljon antibiootteja, että bakteerit osaa jo muuntautua sellaisiksi, ettei lääkkeet tehoa.No joo, syön vielä itse lihaa, mutta päivä päivältä ällöttää enemmän ja enemmän. Voisin syödä inhimillisesti kohdeltuja eläimiä, mutta noi ylistressatut (stressihormoonitkin jäävät siihen lihaan)eläinparat ei oikein enää tahdo maistua.

Niissä rasva on korvattu sokerilla ja tärkkelyksellä. Suunnatonta huijausta!Kaikki, missä on kunnolla OIKEAA RASVAA on hyväksi.Piilorasvat kunniaan! :)

Yleensä olen kyllä pitänyt Euroshopperin ja Extran tuotteista, mutta halpiskahveja en suostu ostamaan enkä noita halpisnugetteja.Tänään syödään nitriittipitoista ruokaa oikein urakalla, meinasin valmistaa nakkikeittoa.

Sitrushedelmät eivät sovi pohjoismaalaisille, ja maitotuotteet sinänsä on silkkaa peetä, ei ihmisravinnoksi tarkoitettuja ollenkaan. Maito kerää limaa elimistöön ja estää monien ravintoaineiden imeytymistä. Samoin maidon kalsium on erittäin huonosti imeytyvää, vaikka sitä maidossa onkin. Monissa kasviksissa on vähemmän, mutta imeytyy huomattavasti paremmin, ja näin ollen on hyödyllisempää kuin maidon kalsium.Ja ihmettelen, miksei ihmiset kyseenalaista sitä, että suomessa, jossa tuputetaan maitoa joka puolelta on maailman korkeimmat osteoporoosiluvut, ja sitten jossain kiinassa tai Intiassa tai VÄlimeren maissa, joissa ei maitoa aikuiset litki on paljon pienemmät. OIsko mahdollista, että se maito ei autakaan?Niin ja vielä se, etät kalsium tarvitsee imeytyäkseen D-vitamiinia. No sitä on lisätty maitoon. Mutta kun se D-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, ja " toimii kunnolla" vain rasvaisessa maidossa, niin suuri osa ihmisistä kuitenkin ostaa ja varsinkin lapsilleen juottaa rasvatonta maitoa, jonka kalsiumhyöty on puhdas nolla...

vältän ainakin

-eineksiä

-sokeria

-vehnää

-hedelmiä(appelsiinissä on labrassa c-vit mutta elimistö ei pysty sitä käyttämään)

-kalapakasteita(niissä on se roskiskuntoinen kala, kun marinadissa ja eineksinä roskiskuntoinen liha)ostan mahdollisimman paljon luomua. ruokapiirit ovat edullinen tapa ostaa lähialueen puhdasta ruokaa. esim kananmunia voi saada tosi edullisesti, ovat väärän kokoisia eikä siksi mene kauppaan.

kaikkea keinotekoista, eli keinotekoisia aromiaineita, väriaineita jne. Vältän myös tuotteita, joista ei ole muuta kuin haittaa, mm. sipsit, karkit (tästä luistan =), keksit jne.

sisältävät transrasvaa. Monet leivonnaiset, keksien lisäksi pullat (mm. Pågenin korvapuustit) sisältävät myös tuota paskaa, jopa Brunbergin tumma suklaa!No ja lisäksi vältän

- " kevyt" jugurtteja ym. tuotteita, jotka pursuavat sokeria (esim. dieettijäätelöt...

- häkkikanojen munat (luomut ois parhaita, mutta kustannuskysymys eli ostan lattiakanojen munia kun kotihoidontuella ostellaan vielä ruuat, seli seli)

- einekset, poikkeuksena veriletut, maksalaatikko lapsille, hernekeittoPaljon samoja kuin muilla, eli mieluummin täysrasvaista, makeuttamatonta, marinoimatonta.

Vierailija:

Lainaus:


- jogurtit sokeriset

- naminamit yms sen kaltaiset sokeripommit

- murot

- vaalea leipä

- pasta

- riisi

- peruna

- sokeri

- karkit

- leivokset

- pullat

- jne.

-
Vältän lisäaineita ja syön mieluummin rasvaisempaa ja sokerisempaa kuin rasvatonta keinoaineilla makeutettua. Vältän valkoista vehnäjauhoa, tyhjää tärkkelystä. Pakattua marinoitua lihaa en osta koskaan.

Ostettiin Wokkia varten sellainen iso nuudelipaketti S-marketista ja vahingossa tuli luettua paketin kylki, josta kävi ilmi:21% rasvaa!!!!Ja mä kun luulin että nuudelit olis suht. kevyttä ruokaa.

Ruuasta tuntuu liikkuvan jos minkälaista " tietoa" . Itsestäni kyseenalaisilta tuntuvat ainakin seuraavat tästä ketjusta:-marokon maaperä köyhää, appelsiinit vailla vitamiineja (mistä lähde tähän tietoon?)

-maitotuotteet keräävät limaa elimistöön (??!!?)

-rasvattoman maidon kalsiumhyöty on tasan nolla, koska kalsiumin imetyminen tarvitsee D-vitamiinia, joka taas on rasvaliukoinen. Ehkä olisikin täysi nolla, mutta eiköhän ruoka-annokseen aina sisälly jonkin verran rasvaa, ei sen rasvan tarvitse juuri siitä maidosta tulla.

-hiilihydraattijutut monella ihan överiksi menneet, esim tumma pasta on hyvää ravintoa, siinä on kuitua sekä hitaasti vapautuvaa energiaa.-lisäksi on kai ihan selvä asia, että eläinrasva, esim voi tai rasvainen maito ei vaan ole terveellistä. ei kevyttuotteiden ja keinotekoisten makeutusaineiden vaihtoehtona tarvitse olla voin ja sokerin mättäminen vaan kasvirasvat ja vähäinen makeuttaminen.

Ostan siis tuoretta ruokaa ja kaiken mikä on luomuna saatavissa ostan luomuna. Säilykkeitä, eineksiä vältän, samoin sokeria, lisäaineita ja kaikkia kevyttuotteita. Broileria en osta ikinä. Myös halpatuotteet jäävät hyllyyn. Ostan paljon tuotteita suoraan tuottajilta ja tuotamme itse kaiken mahdollisen ja teemme ruuat alusta alkaen itse, joitakin poikkeuksia lukuunottamatta.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat