Seuraa 

laitan tän viestin tännekin kun taaperopuolella ei kukaan tuntunut keksivän mitään :) Ongelma on kuitenkin akuutti :)

KERTOKAA HYVIÄ LOMAPAIKKOJA!!!

Apua! Loma alkaa viikon päästä eikä hajuakaan mitä tekisimme. Kotoa pois kuitenkin tahdotaan. Muumimaailma on käyty ja huvipuiston tähden ei jaksaisi minnekään lähteä (esim. tykkimäkeen). olisi ihana löytää joku paikka/paikkakunta missä voisi yöpyä kesälomatunnelmissa 2-4 päivää ja löytyisi aktiviteetteja lapsille 1 ja 4v eikä heinävauvaa odottava äiti rasittuisi liikaa ;) Jotain missä olis huvipuistoa, eläimiä, lapsille sopivia musoita tai linnoja tapahtumia ehkä lähettyvillä kaupunkielämääkin... KERTOKAA IHMEESSÄ PARHAAT LOMAVINKKINNE! KIITOS KAUNIS!

Kommentit (2)

Hei vaan!Katsoppas löytyisikö Hämeestä jotakin kiinnostavaa kokonaisuutta. Kaikkien tuttujemme eri ikäiset lapset ovat tykänneet kovasti päivästä Tervakoskella olevassa Puuhamaassa. Siellä on tosi paljon erilaista tekemistä kaikenikäisille lapsille. Hämeenlinnassa on uusi Aulangon kylpylä, sopisiko se ohjelmaanne Puuhamaan lisäksi? Heillä näyttää olevan joku yhdistetty Puuhamaan ja kylpylän pakettihintakin.Oheisista linkeistä löydät lisätietoja.

http://www.puuhamaa.fi/

http://www.aulanko.fi/

http://www.hame.fi/default.asp?docId=12379&rnd=2340225939153164

Vaasassa pääsisitte sekä kaupunkitunnelmaan ja shoppailemaan, että myös Wasalandiaan huvipuistoon ja Tropiclandiaan kypylään. Kaupungissa kulkee pieni Lilliputti-juna, jolla voi matkustaa esim. torilta Wasalandiaan ja takaisin tai käydä muuten vain ajelulla rantoja pitkin. Sisäsatamasta tehdään ainakin viikonloppuisin muutaman tunnin venereissuja saaristoon, ainakin Jannen Saluuna -ravintolaan, jossa on tarjolla salaisella reseptillä valmistettua ihanaa kalasoppaa! Tropiclandian takana ja Hietasaaressa on myös kivat hiekkarannat, joissa voi käydä lasten kanssa uimassa. Tropiclandiaan on lisäksi tehty myös ulko-osasto, jossa on erilaisia vesiliukumäkiä ja lasten allas. Vaasa täyttää tänä vuonna 400 vuotta, joten tiedossa on paljon ohjelmaa koko kesäksi, esimerkiksi kesäteatteria, konsertteja, ym. Lisätietoa tapahtumista ja Vaasasta voi etsiä kaupungin sivuilta www.vaasa.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat