Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Minkä värinen ja mallinen??t. muodista ulkona oleva... =D

Kommentit (10)

mut tuli just mieleen turkoosi väri? oisko sellanen paha yläosana? hame on sellainen puoleen pohkeeseen oleva jossa on hieman paljetteja... kengät mustat samoin laukku.-ap

Pitäisi tietää kroppatyyppisi, niin voisin antaa tarkempia ehdotuksia, mutta...Ruskeaan voit yhdistään hyvin esimerkiksi turkoosin, mutta perusperiaate pukeutumisessa on se, ettei vaatteista tule vaikutelmaa kuin olisit keskeltä poikki. Sinun tapauksessa yhdistäisin varmaan jonkin pitkän huivin tai jonkin jännittävän ruskean sävyisen kaulakorujutun. Jos häihin sattuu viileä päivä niin huivi voi olla vaikkapa ruskea pashmina-tyyppinen. Musta laukku ja kengät ovat ehkä vähän tylsät, mutta harvallapa meistä on kovin paljon muuhun varaa kuin perusväreihin.Jos haluat käyttää ruskea valkoista yhdistelmää, niin ydistäisin joitakin kultaisia(kullanvärisiä) koruja vähän pehmentämään ja raikastamaan asuasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

myös riittävän juhlava yläosa ettei salsahame näytä liian tavanomaiselta. Vaalea yläosa, mieluiten pastellinen, jotta koonaisuus olisi raikas kesähäissä. Kengät ja laukkuhan olivat mustat.

Näytti yllättävän kivalta, vaikka väriyhdistelmä kuulostaa hieman tylsähköltä. Vähän itseruskettavaa kosteusvoidetta niille ihonkohdille, jotka näkyvät ja avot.

lisään vielä että hame on sellainen hieman kellomainen... ei sellainen kauhean ryppyinen ja jalkoja " nuoleva" ... ihan kun olisi alla tylliä mutta ei siis ole... =)-ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat