Vierailija

Ostimme esikoisemme vaunut paikallisesta pikkuputiikista (yksityinen yritys, toiminut jo vuosia kaupungissamme, omistaa sellainen vanhempi pariskunta...) sillä ensinnäkin halusimme tukea paikallista yritystä ja saimme mukavan alennuksen vaunuihin.Paikkaa kovasti monet suosittelivat juuri siksi, kun myyvät kaikkia tuotteitaan edullisempaan hintaan kuin kaupungissa olevat muut lastentarvikeliikkeet, jotka ovat sitten sellaisia isompia ketjuja.Luulimme, että teimme hyvät kaupat, MUTTA kun kävikin niin että vaunut menivät rikki ja veimme niitä takuuhuoltoon, niin liikkeessä ei ollut antaakaan mitään varavaunuja siksi aikaa tilalle!!! Todella helppoa vielä vaunut 2 viikoksi korjattavaksi kun kotona on 4kk ikäinen lapsi, joka nukkuu päiväunensa ainoastaan vaunuissa. Enkä myöskään pääse päivisin lapsen kanssa sitten mihinkään ulkoilemaan. Hienoa!!! >:/Kun sitten kävimme katselemassa lapselle isompaa turvaistuinta sellaisesta ison ketjun lastentarvikemyymälästä, niin kun kysäisin heitö asiaa, niin he kertoivat että jos heidän myymät tuotteet menee huoltoon, niin heiltä saa siksi aikaa vastaanalaisen tuotteet ilmaiseksi lainaan, tietenkin!!!Eli olisi kannattanut maksaa se muutama kymppi enemmän vaunuista ja ostaa ne em. liikkeestä, kun hintatakuuna olisi ollut varatuote, jos ostettu menee rikki.Kyllä ottaa päähän!!! Pikkuputiikissa vain kohauttelivat nyrpeän näköisenä olkiaan, kun kysyin, että missä ihmeessälapseni nukutan päiväunille jne...Sieltä en osta enää ikinä mitään, vaan kaikki rahani kiikutan kyllä isojen ketjujen liikkeisiin!!!

Kommentit (19)

Kyllä minun mielestä on ehdoton juttu, että lapsi nukkuu yhdet päiväunet ulkona. Meillä näin, mutta kukin tyylillään.

Ja sinulle joka huolestuit, osaako lapsi edes nukkua omassa sängyssään, niin kyllä vain; yöt nukkuu omassa sängyssä, sekä aamu- sekä iltapäikkärit (n. puolentunnin tirsat, jotta jaksaa), ja nukkuu aivan mukisematta omassa sängyssään, ettei tarvitse edes nukuttaa, vaan kannetaan vain sänkyyn ja osaa itse nukahtaa sinne.

Nuo kunnon päiväunet haluan lapseni nukkuvan ulkona vaunuissa, joiden ansioista nukkuu 4h siellä. Sisälle jos laitan nukkumaan kyseiset päiväunet, ovat ne maksimissaan 1h mittaiset, eli jää kesken, eikä voimat sitten riitä ihan iltaan asti, vaan iskee väsy ja kiukku.Ja vaunuilla minä käyn päivisin asioilla, joten kyllä kahden viikon tauko vuonuttomana on paljon meidän perheessä.Kantoliinaa minulla ei ole, enkä nyt tämän 2 viikon takia sitä hommaa. Ei joka perheessä tarvitse kantoliinailla, vaikka se nyt niin muodissa onkin.Mutta koska tämä aihe näytti olevan niin monelle ärsyyntymisen laukaisin, niin lopetetaan tämä tähän! Kiitos!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Taidan siis ostaa vaununi sieltä kuten suunnittelinkin. :)t. 3Vierailija:

Lainaus:


Nyt huomasimme, että jalkapeite olikin liian ahdas istuinosaan. (Aiemmin käytimme yhdistelmän koppaosaa.)Soitin liikkeeseen ja kävimme näyttämässä vaunuja. Tilasivat Ruotsista tilavamman jalkapeitteen ja saimme sen ilmaiseksi. Ihan hyvä palvelu oli.
enää nukahtanut sänkyyn. Vasta lähempänä vuoden ikää Huuto-itku menetelmällä opetettiin takasin pinnikseen. Tein päätöksen, että jos lisää lapsia tulee niin kukaan ei vaunuissa nuku. Neljä on tullut lisää eikä kukaan ole vaunuissa nukkunut

Nyt huomasimme, että jalkapeite olikin liian ahdas istuinosaan. (Aiemmin käytimme yhdistelmän koppaosaa.)Soitin liikkeeseen ja kävimme näyttämässä vaunuja. Tilasivat Ruotsista tilavamman jalkapeitteen ja saimme sen ilmaiseksi. Ihan hyvä palvelu oli.


No meillä taas on tehty päätös, että kukaan ei nuku päiväunia muuta kuin rattaissa. Niin tekee edelleen myös 2v8kk ikäinen mellanbarn :)

Järjen käyttö on sallittu. Tai laitat kantoliinaan ja nukutat siihen. ja kävelet itse ulkona.Mistä teitä uusavuttomia mammoja oikein sikiää???

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat