Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (22)


Painan normaalisti 40kg (pituutta sitten 150cm, siihen nähden painoni ei ole " sairasta" , kuten 3 väittää. En myöskään liho helposti, voin syödä herkkuja vaikka miten paljon, mutten liho.)Esikoinen toi 11kg

Keskimmäinen 4.5kg (keskonen)

Kuopus 9kgPari vuotta sitten keskimmäisen syntymän aikoihin lihoin 2kk aikana 10kg, surusta/shokista, vaikken syönyt edes juurikaan mitään. Mutta onnistuin laihduttamaan kuitenkin aika pian Painonvartoiden pisteiden ja liikunnan kanssa.5, minkä vuoksi 40kg ei ole normaali paino aikuisella? Varsinkin jos on 150cm.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


mä painoin 50kg kun aloin oottaan esikoista. Painoa tuli ruhtinaalliset 25kg. Kun aloin oottaan kakkosta painoin 52kg, painoa tuli 13kg. Nyt synnytyksestä puoli vuotta ja painan 49kg. En tunne itseäni mitenkään laihaksi, viihdyn näin =)

Nainen saa olla tosi alipainoinen ennen kuin hormonitoiminta lakkaa, pienikin ylipaino sen sijaan vaikeuttaa hedelmöitymistä ja munasolun irtoamista paljon enemmän.

Ekan raskauden aikana tuli 20kg ja toisen aikana 16kg ja molempien raskauksien aikana liikuin päivittäin, enkä mässäilly ja lapsetkin suht. pienen kokoisia syntyessään. Ja kummallakin kertaa kilot lähti " itsellään" ilman laihduttamista.

Kun aloin odottaa ensimmäistä, lähtöpainoni oli 45kg. Painoa tuli raskausaikana 8kg. Keskimmäistä odottaessa tuli 10kg (painoin viimeisilläni 54kg). Kuopusta odottaessa tuli n.8-10kg. Lähtöpaino silloin oli alle 45kg. Nyt kuopus on 5v ja mulla ikää 29v. Ja painoa siis tuo 48kg. Enkä nyt ole liian laihan näköinen!

Miksi aina verrataan.. Nyt puhuttiin siis laihuudesta ja mitä se aiheuttaa. Kaikki on varmasti tietoisia mitä ylipaino aiheuttaa, mutta siitä ei ole nyt kysymys..

Taitaa painoindeksin raja olla 19-28.Jos yli 160cm nainen painaa 40kiloa niin se on pikkasen liian vähän.. Moni 40kiloinen on sairaalassa letkuissa.. Jos anorektikko ei paina 40kiloa se ei pääse sairaalasta kotia.Miten joku voi väittää että 40kiloa olisi normaali paino? Sehän on nuoren aikuisen paino!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat