Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Tänään on KP66. Olen syönyt Diane Novaa n. 7 vuotta, ja kuukautisia ei ole pillereiden lopettamisen jälkeen kuulunut. Lämmöt pysyi tasaisen tappavasti 36,5 C päivästä toiseen ja mitään ei tapahtunut.Pari kertaa lämmöt laski 36,1c ja toiveikkaana ajattelin, että varmaan ovis, mutta turha toivo, menkat ei siltikään alkanut, ja raskaanakaan en ollut, testattu oli. En sitten enää jaksanut yhden kerran jälkeen testatakaan, koska lämmöt oli koko ajan 36,5c.. Eli turha toivo. Kyllästyin mittaamaan lämpöjäkin n. KP50 tienoilla ja odottelin vain kuukautisia, että pääsisi edes yrittämään!Tilanteeseen kyllästyneenä soitin lääkäriin ja hain Primolut reseptin, ja apteekin kautta kotiin. Pillereitä ei ehdottomasti saanut ottaa jos on raskaana, koska ne aiheuttavat keskenmenon. Mietiskelin että 99% en ole. Kuitenkin tilasin kasan ovistestejä ja raskaustestejä netistä, ja ajattelin vielä testata tänään, kun viimeisestä yhdynnästä on kulunut tasan viikko.Tänä aamuna testissä oli haalea haamu, ja lämmöt oli aamulla 36,9C apua!!!! Mieskään ei vielä tiedä (on reissussa, enkä viitsinyt puhelimessa kertoa), sulattelen tätä asiaa nyt pari päivää ja testailen lauantai aamuna uudelleen!!!!!!!!!!!!!!!Onneksi en aloittanut Primolut kuuria! Muillekkin pillereiden lopetuksen jälkeen kuukaustisten odotteluun tuskastuneille tiedoksi, että tärpätä voi koska vain! Voi tätä onnenpäivää:)

Kommentit (3)

Oikein kovasti onnea Dianella! Varmasti oikein miellytävä yllätys kaikkea hyvää odotukseen! =)Itsekin tätiä odotelen tai sitten sitä plussaa kp38 vasta menen. Joten matkaa sinun kiertopäiville vielä on mutta kyllä tuolainen uutinen vähän omaakin mieltä helpottaa!


Olipa mukava lukea heti aluksi vauvan sivut avattuani näin kiva tarina, melkein voi aistia hämmästyksen ja ilon mitä tunnet:)Paljon onnea matkaan!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat