Seuraa 

ollaan ryhdytty harjoittelemaan 2 v taaperon kanssa vaipattomuutta päivällä ja mietin tässä nyt et kun kerran on aloitettu niin pitäisikö sitten olla laittamatta vaippaa edes ulos tai kauppan tms. lähdettäessä. Kun pitäisi olla johdonmukainen...miten olette toimineet?voisi kuvitella että lapsi ainakin oppisi nopeammin, kun vaippaa ei sitten enää ole päivällä ikinä. ei niin että valillä voikin pissata housuihin kun on vaippa...

Kommentit (3)

mutta opettelimme et ennen kauppaan lähtöä käydään pissalla. Alussa lapsella lirahti vähän housuun ennen kuin alettiin ehtiä vessaan. Tai siis kesällä kun opeteltiin, lähimmän pensaan juureen. :) Kun nimittäin lapsi sanoi, että pissattaa, niin pissa tulikin melkein heti. Ei siinä olisi ehtinyt sisälle mennä tai kävelyltä kotiin. Kauppavaippaa lukuunottamatta vaipat jäi kerralla päivällä pois. Alussa kaikki tuli housuun, sitten pikkuisen housuun ja loput pottaan ja lopulta kaikki pottaan.Matot pois lattialta(olen laiska pesemään) ja 5vrk pyykikone kävi yötä päivää. Sitten alkoi onnistua. :) Varahousut kuljetin joka paikkaan.

Ehkä noin kuukauden verran pidettiin lapsella varuilta automatkoilla, kaupassa ja pidemmillä ulkoilureissuilla (ei omalla pihalla) vaippaa. Siis silloin, kun vessaan ei ollut heti eikä välttämättä edes hetkenkään päästä mahdollista päästä. Puistostakin oli 20 minuutin kävelymatka kotiin ja se oli aika pitkä aika pidättää pissaa siinä opetteluvaiheessa. Monesti lapsi sanoi pissahädän ja lähdimme (vaipasta huolimatta) heti kotiinpäin, vaippaan oli matkalla tullut pieni liru ja kotona sitten isot pissat. Sama autossa, vaippaan saattoi tulla ihan pieni tuskan tiraus, mutta ison pissan onnistui pidättämään huoltoasemalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viime kesänä luovuttiin kun täytti 2v otin aluksi puistoon varahousut jos sattuisi tulla housuun mut ei tullut eikä tullut kauppareisuillakaan. Heti luovuttiin päivä käytöstä ja yökäytöstä 2v2kk. Nyt ollaan kuopus 1v9kk aloitettu potolla käynti ja tarkoitus ottaa vaippapois kun mennään puistoon kun tuo ilma hiukan lämpenee vielä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat