Vierailija

Mieheni kävi viime viikolla hammaslääkärissä poistattamassa hampaan. Seuraavasta päivästä lähtien miehen hammasta (tai siis sitä hampaan kohtaa) ja lopuksi koko leuan toista puolta särki kovasti. Särkylääkkeet ei juurikaan auttaneet ja niitä kuluikin yli sallitun määrän. Aluksi ajateltiin, että se kohta on kipeä vain hampaan poiston jälkeen ja sitten ajateltiin, että ien on tulehtunut ja mies yritti purskuttaa suuvedellä.

Eilen illalla mies sitten hermostui ja meni peilistä katsomaan ientä ja paineli sitä varovasti hammastikulla ja kuinkas ollakkaan siellä tuntui ja vähän näkyi kova kohta joka hieman liikkui. Mies heilutteli tuota kovaa palasta hetken ja mietti mitä tekisi. Loppujen lopuksi mies veti tuon palan pois hammastikun ja pinsettien avulla. Hammaslääkäri oli unohtanut ikenen sisälle vielä palan hammasta!

Käskin miestä monta kertaa soittamaan hammaslääkärilleen jos vaikka pääsisi tarkastukseen onko kaikki ok, mutta miehen mielestä asia sai odottaa huomiseen kun sillon hänellä on muutenkin hammaslääkäriaika.

Ihmettelinkin miehelleni miten nopeasti hammaslääkäri teki työnsä. Tunnissa (ehkä vähän vajaassa) hammaslääkäri oli poistanut yhden hampaan ja paikannut kaksi hammasta. Toivottavasti jatkossa tekee huolellisempaa työtä.

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat