Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Eli kuulisin (lukisin) mielelläni millaisia unirytmejä teidän alle vuoden ikäisillä vain yhdet päikkärit nukkuvilla on. Moneltako illalla nukkumaan? Aamuherätys? Päikkärit monestako moneen? Niin ja minkä ikäinen vauva on kyseessä?Kiva jos jaksatte vastailla, ei tartte pitkästi sepustaa =)...T:Hyppy, joka odottaa pojan 10 kk siirtyvän pian yksiin uniin

Kommentit (5)

Meillä poika alkoi 10kk ikäisenä nukkumaan päättäväisesti yhdet päikkärit. Viikon nukuttu päikkärit n.11-13 välillä, mutta tänään n. 12-14 välillä. Illalla nukahtaa n. 21 ja herää n. 7 aamulla.

Vielä on hakusessa tuo päikkäreiden nukkumisaika.

Aamulla herääminen ei muuttunut, eikä oikein yöunetkaan, vaikka siirtyi yksiin päikkäreihin.

Meillä ei ainakaan ole voinut vaikuttaa pojan rytmeihin. Itse on aina rytmiä vaihtanut. Nytkin alkoi yhille päikkäreille ihan yhtäkkiä, ei vaan suostunut nukkumaan toisia päikkäreitä vaikka kuinka yritin nukuttaa.Meillä siirryttiin vajaan 1v:n ikäisenä yksiin päikkäreihin koska toisille unille käyminen alkoi venyä myöhäiseksi ja olla muutenkin työlästä. Hyvin yksillä unilla pärjää, joskus nukkuu vaan tunnin päikyt, yleensä 1,5-2h. Aamuherääminen on nyt " vasta" seittemältä (ennen nukahti vasta 9 jälkeen ja heräs heti 6 jälkeen...), joskus jopa kasilta vasta. Illalla nukahtaa maitopullolle syliin 8 maissa. Iltanukuttaminen helpottui, samoin päikkäreille käyminen: nukahtaa pullolle syliin, kippaa vaan sänkyyn/vaunuun. Eli yöunta tulee 10-12h, päikkäreitä 1,5h. Meni jokunen viikko et rytmi tasaantu (lähinnä tuo aamuherääminen) ja vielä joskus saattaa repäistä megaunet (3h) tai sit nukahtaa toisille unille jos autossa ollaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli kuulisin (lukisin) mielelläni millaisia unirytmejä teidän alle vuoden ikäisillä vain yhdet päikkärit nukkuvilla on. Moneltako illalla nukkumaan? Aamuherätys? Päikkärit monestako moneen? Niin ja minkä ikäinen vauva on kyseessä?

Meidän tyttönen on nyt 9,5kk. Nukkuu yleisesti ottaen yhdet päikkärit, mutta saattaa kyllä nukkua kahdetkin jos ihan kamalasti touhuaa päivällä.Illalla menee nukkumaan 20-21 välillä. Aamulla herää klo 11.

Päikkärit nukkuu 13-15. Joskus nukkuu puolituntia pidempään, joskus puolituntia vähemmän.heather ja neiti-nessukka 9,5kk

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat