Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

uusi henkilökortti?

Kommentit (9)

MATKUSTUSASIAKIRJATSuomen kansalaisen matkustusasiakirjana käy passi tai 1.3.99 jälkeen myönnetty henkilökortti (sähköinen kortti 1.12.99 lukien). Jos vanhemmat matkustavat henkilökortilla, tulee lapsella iästä riippumatta olla oma henkilökortti. Jos vanhemmat matkustavat passilla, tulee 7 vuotta täyttäneellä lapsella olla oma passi. Henkilökortista tai passin henkilötietosivusta kannattaa ottaa mukaan valokopio henkilöllisyystodistukseksi, jolloin alkuperäisen voi perillä jättää tallelokeroon.Yli kolmen kuukauden oleskeluun tarvitaan oleskelulupa.www. smt. fi/matkalle/kohdeoppaat/tallinna. html

" Eesti Euroopa Liiduga Ühinemislepingust ning Euroopa Ühenduse Asutamislepingust tulenevalt võivad Eesti kodanikud alates 1. maist 2004 siseneda teiste Euroopa Liidu ja Euroopa Majanduspiirkonna (EEA) liikmesriikide - Austria, Belgia, Hispaania, Holland, Iirimaa, Island, Itaalia, Kreeka, Küpros, Liechtenstein, Luksemburg, Läti, Leedu, Malta, Norra, Poola, Portugal, Prantsusmaa, Rootsi, Saksamaa, Slovakkia, Sloveenia, Soome, Suurbritannia ja Põhja-Iiri Ühendkuningriik, Taani, T¿ehhi, Ungari - ning ¿veitsi Konföderatsiooni territooriumile nii kehtiva passi kui isikutunnistuse (ID-kaardi) alusel. Loetletud riikides on Eesti kodanikel võimalik viibida kuni kolm kuud. "Näin siis Viron ulkoministeriön sivuilta suoraan kopsattuna. Eli Eu-maiden ja Sveitsin kansalaiset tarvitseva Viroon matkustaessaan voimassaolevan passin tai henkilökortin ja voivat oleskella Virossa korkeintaan 3 kk ilman viisumia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uudenmallinen henkilökortti. (Olikohan 4/97 jälkeen myönnetty)

Varmaa tietoa, ellei oo kolmessa kuukaudessa muuttunut. Me käytiin poliisiasemalta varmistamas ennen reissua.

Ei henkilökortilla matkustaminen onnistu kuin Pohjoismaissa ja Schengen-sopimukseen liittyneissä EU-maissa.Mihinkään uusista EU-maista ei voi matkustaa pelkällä henkilökortilla Suomesta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat