Vierailija

Kommentit (9)

meillä ei terkkari voi antaa reseptiä, vaikka varmaan pystyy silmätulehduksen diagnosoimaan, joten lääkärille oli mentävä. Kaiken lisäksi kyseessä on oma työpaikkani, josta olen äitiyslomalla (terkkari itsekin, mutta halusivat vastaanotossa toimia etiketin mukaan, jos onkin jotain muuta kuin tavl. tulehdus)

Jos rähmii, niin mene.Jos vain punainen ja kutiseva toista 2:n ohjeita, sillä silloin todennäköisesti on kyseessä jokin ärsytysreaktio vaikkapa siitepölystä. Se menee itellään ohi.näin sanois maallikko :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ma-ti yönä rupes vaivaamaan. En jäänyt kotikonsteja kokeilemaan, ettei tartu muuhun perheeseen. Soitin tk:seen ja sain ajan muutaman tunnin päähän. Lääkäri vilkaisi ja kirjoitti tippoja ja salvaa. Alkoi auttamaan tosi nopeasti, nyt enää pientä punoitusta, ei kipua tms.

Eikö aputeekista ole saatavana jotain silmätippoja reseptivapaasti? siis niitä, jotka on tarkoitettu allergisiin silmäoireisiin? Auttaisivatko ne.Tänä keväänä on ollut paljon allergiaoireita myös niillä, jotka eivät tavallisesti oireilekaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat