Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Minulla poika 2 vee edelleen juo maitonsa tuttipullosta. Osaa toki juoda lasistakin ja lasista juokin aina ruokailun yhteydessä. Pojalla kun on vain rutkasti ruoka-aineallergioita ja erityismaidosta saa mm. d-vitamiinia ja muita ravintoaineita kunhan sitä tarpeeksi juo. Poika ei kuitenkaan juo maitoa riittävästi, ellei saa juo sitä tuttipullosta. Tämän vuoksi annan vielä myös kerran yössä maitoa.Miltä kuulostaa?? Minkä ikäisenä teidän lapsenne luopuivat tuttipullosta? Oliko vieroitus hankala? Vinkkejä?

Kommentit (10)

Oli kyllä pureskellut tutin ihan säpäleiksi. Normaali aikuinen siitä on tullut =)Meillä 1,2v lapsi, jolla vielä tuttipullo käytössä. Syksyllä varmaan yritetään vierottaa.

tuolla oli tuo imetys ketju kans... miks tuttipulloo vois pitää noin kauan mutta imettäminen ei ole enää sallittua?parempi kai imettää 2-vuotiaaks ku antaa tuttipullooa? Kuhan vaan kirjotan.....;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kokeiltiin vaan, että jäisikö pois. Muutamana iltana lapsi oli vähän ihmeissään, kun ei saanut pulloa mutta ei sitä enää pyytänytkään.

Just sen takia, että muuten olisivat juomamäärät jääneet tosi pieniksi. Hän on aina ollut aika huono syömään ja kiikkunut painokäyrien alarajoilla, joten hän kyllä tarvitsi maidosta saamiaankin kaloreita lastenlääkärin mukaan.

9 jatkaa,eii siis liittyny aiheeseen mitenkään. Anteeks ap. Mietin vaan ku tääl tuosta imetyksestä vouhkataan... ap-mammojen mielestä on parempi ku laps imeskelee tuttii 3-vuotiaaks ja syö pullosta viel pari vuotiaana, mut jos imetät yli vuoden niin se on EPÄNORMAALIA.Pikkusen mammoilla menny tärkeysjärjestykset sekasi!

Toki osasi lasistakin juoda, mutta pullo oli tosi rakas! Ja oli vaikeuksia vieroittaa!

Mutta nyt jo ihan reipas 10v, ei jäänyt mitään vaurioita!

Että toisaalta en ymmärrä, miksi ei saisi juoda, koska ei kummiskaan kouluun halua tuttipulloa mukaan, siinä vaiheessa viimeistään jää!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat