Vierailija

Me ollaan aina kotona lomalla, joten loma on ihan kuin arkea, rankempaa vain, kun pitää ruokaakin olla alvariinsa laittamassa. Lapsilla ei ole koskaan kesällä kavereita, kun kaikki katoavat heti kesäkuun alusta " maalle" tai " mökille" . Mistä ihmeestä lapsiperheillä voi olla varaa hankkia jotain mökkejä vai minne te oikein menette? Meillä ei ole koko suvussa kenelläkään kesämökkiä ja äkkiä se on mummolakin käyty, siellä voi olla korkeintaan MAX 2 yötä kesässä.

Kommentit (15)

Mökkimme on maaseudulla... ja saaristossa, joten saamme ollakin ihan rauhassa.

Sinne lähden heti maanantaina lasten kanssa, mies saa jäädä töihin tänne kaupunkiin. Tosin lapset eivät pidä sitä lomana, kun muutenkin vietämme aika paljon aikaa mökillä... joten täytyy niitä matkojakin sitten kesän aikana tehdä.

Varaa.... otimme lainan pankista ja noin kolmen vuoden päästä se on maksettu. Ostimme kolmen tunnin ajomatkan päästä vanhan maatilan, joten sekä ulkona että sisällä on tilaa tälle meidän suurperheelle. Varaahan on kaikkeen siihen mitä todella haluaa, se vain vaatii aikaa ja jostain muusta tinkimistä..Ja talvella tämä viisi henkinen perhe matkustaa etelän lämpöön

Me pääsemme jo aika pitkälle ulkomaille tuolla summalla. ja tulee halvemmaksi ja hauskemmaksikin olla jossainmuualla kuin hyttysten syötävänä.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:

Ei tarvi lähteä minnekään, kun on oma talo " maalla" ... ;) Ja jokikin ihan tuossa parin kilsan päässä, eikä lähimmälle järvellekään ole matkaa, joten saa " lomailla" ihan kotoa käsin

Meidän " maalle" tarkoittaa mummolaan :) Omaa mökkiä ei ole tarkoituskaan hankkia, vanhempani hankkivat juuri ns. mummonmökin (aika ison sellaisen tosin), joka ei ole edes vesistön lähellä, mutta silti niin ihanalla ja kauniilla paikalla keskellä maalaismaisemaa, että siellä varmaan tulemme tarpeen vaatiessa " mökkilomaa" viettämään. Niin ja siis oma lapsuudenkotinikin on ihan maalla ja siellä siis tähän asti ollaan maalaisilmaa haisteltu :)

ollaan siis käyty mummolassa kerran kesässä, siihen reissuun menee pari päivää. Joskus tehdään lomamatkoja ulkomaille, viikko tai kaksi. Mutta vaikka kävisi ulkomaillakin saakka, silti lapsille jää vielä pari kuukautta sitä kotona narisemista. Mihinkään mökkilainaan tässä ei ole varaa, kun on asuntolainaa, autolainaa ja kahden ihmisen opintolainaa maksettavana.

Jotkut myös vuokraavat mökin. Meilläkään ei omaa mökkiä ole, vaikka olemme jo vähän vanhempi lapsiperhe, koska olemme enemmän purjehtijoita. Viime kesänä jäi vain veneellä olo todella vähiin, kun lapsi oli hankalan ikäinen. Tänä kesänä varmaan onnistuu jo paremmin, kun kaveri täyttää jo kolme. Viime kesänä lomailimme ystävien mökillä, kun teimme vaihtokaupat. He saivat meidän veneemme lainaan ja me lainasimme heidän mökkiään. Lisäksi kävimme vanhempieni kesähuvilalla ja varmaankin sielläkin pitää tänäkin kesänä vierailla.

Mökkilainaa on, mutta olkoon, se on sen arvoista! Tosin maksamisessa ei ole ollut vaikeuksia, me kai sitten tingimme muusta. Automme esim. on melko vanha, vm. 89.

Jotenka meillä on siis parikin lomailupaikkaa kesäksi, ja lomailut ajoitetaan usein siten, että sisaruksemme perheineen ovat myös paikalla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat