Seuraa 

Nyt 4 kk ikäinen tyttöni on alkanut päivisin kitistä ja vinkua lähes koko ajan. Täysimetyksellä mennään, tosin tänään olen korvikettakin tarjonnut jota ei huolinut. Nukkuminen on aivan onnetonta pienissä pätkissä ja nukahtaa aina hirveän huudon jälkeen. Hampaita ei näytä olevan tulossa ja eilen oli lääkärineuvola jossa korvat katsottu. Yötkin ovat nykyään jatkuvaa heräilyä. Viime yönä heräsi 10 kertaa ja nukahtaa uudelleen vain syliin. Tyttö on melkoisen tempperamenttinen pakkaus eli ei mikään " helppo" vauva ole ollut missään vaiheessa. Uusia taitoja ei nyt juuri ole oppinut. Onko muilla ollut samassa iässä tällaista ja meneekö se joskus ohi?? Kyselee väsynyt äiti.

Kommentit (5)

Tyttö reilut 4 kk nukkui aiemmin yhdet pitkät päiväunet (2-3 h) ja lisäksi 2-3 kertaa puolen tunnin tirsat. Nyt pitkät päiväunet ovat typistyneet puoleen tuntiin. Tyttö on selvästi väsynyt pitkin päivää, mutta ei meinaa nukahtaa millään. Kitisee ja vääntelehtii, hieroo silmiään, mutta uni ei vaan tule... Päivät kuluvat vain nukuttaessa ja nukuttaessa... Ei viihdy enää myöskään oikein hetkeäkään yksin leikkimatolla tms., vaan koko ajan pitäisi olla hauskuuttamassa.Anlii + tyttö 4 kk

vauva sylissä joten kirjoitan vain pienillä.

näitähän tulee aina välillä.

pääasia että on tarkistettu että vauva ei ole sairas.

yleensä toi 4kk-kitinää johtuu siitä että vauva haluaa " päästä liikkeelle" nuttei pysty vielä. ylensä tilanne muuttuu kuin vauva oppii istumaan ja ryömimään.

herrrrrmot menee äidillä mutta siihenkin kannattaa tottua =)Rebeckan 1,5v ja lucaksen 3kk mamma

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meilläkin ennen niin rauhallinen ja helppo vauva muuttui 4 kk ikäisenä itkuiseksi. Etenkin nukahtamisesta ja syömisestä tuli hankalaa. Pari päivää sitten otin käyttöön rintarepun ja tilanne on heti helpottunut (tai ainakin nyt vaikuttaa siltä). Laitan kitisevän, eli väsyneen tai/ja nälkäisen lapsen reppuun, johon hän nukahtaa, ja siirrän nukkuvana koppaan tai sänkyyn. Kun meinaa n. 30 min kuluttua herätä, otan heti syliin, jolloin yleensä nukahtaa heti uudestaan. Meidän vauva ei suostu syömään väsyneenä, joten tarjoan usein rintaa tämän ekan herätyksen yhteydessä.

Meillä on 4 kk just täyttänyt temperamenttinen poika. Jokin vaihe taitaa nyt olla, kun ei nuku öin, ei päivin! Viime yönä päätti virkistyä klo 22.30 ja valvoi klo 02:n. Sit nukahti ja heräsi taas 05.30....mielenkiintoista. Hän oli silmät suurella hereillä ja kääntyili sylissä niin että viuhahdus vaan kuului kun etsi epätoivoisesti pimeästä huoneesta edes jotain katseltavaa.Toivottavasti mene kohta ohi...

Saa tosiaan mielikuvitustaan käytttää kun koettaa tän meiän kohta 4kk pojan kaa päivisin viihtyä.. laulellaan kannellaan, ollaan ilman vaippaa lähes koko hereilläolo aika.. ;) meil auttoi päikkäreihin se et hiukka pidensin hereilläolo aikaa vaik puolella tunnilla ja laitoin sit vasta kun ihan rätipoikki ni vaunuihin (ei nuku sisälle päivällä).. Tosin silti joskus herää kesken unien, kattelemaan ja sit kohta taas väsy.. Välil kyl tuntuu et yhtä nukutusta nukuttamisen perään on päivä. Oonki ottanu tavoiteeksi yhet kunnon unet (2h..) ja muut saa olla sit mitä ovat en ressaa niistä.. Tää auttaa ehkä omaa jaksamista kun en odota pitempiä unia.. Näin meillä:)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat