Vierailija

Häät 2 viikon päästä, iho on eloton ja lässähtänyt, pari kiloa ylimääräistä jne. Miten asiaa voisi korjata parissa viikossa? Haluaisin tietysti näyttää säteilevältä :)

Kommentit (3)

Turvotus lähtee! Laita aina aamulla iso kannullinen vettä jääkaappiin (mausta vaikka muutamalla kurkkusiivulla tai sitruunaviipaleilla - poistaa nestettä) ja juo päivän aikana koko kannullinen (2l hyvä määrä) Ulkoile joka päivä ja tuossa ekan vastaajan listassa nyt olikin jo kattavasti kaikkea :-)

Ensiksikin, alat syömään terveellisesti ja juomaan vähintään 2l puhdasta vettä päivittäin. Nukut joka yö kunnon unet. Käyt kasvohoidossa tai kuorit ja hoidat ihoa itse. Käyt kampaajalla tai värjäät hiukset itse. Harjoittelet tekemään hienon meikin ja kampauksen. Jos maha pömpöttää, ostat korsetin tai muun tukevan alusasun. Hankit kauniit, hyvin istuvat (=oikean kokoiset) vaatteet, laukun ja kengät. Liikut päivittäin kevyesti. Hankit ulkona tai solariumissa kevyen rusketuksen. Hoidat käsiä ja kynsiä ja teet manikyyrin ja lakkaat kynnet huolellisesti.Mikäli et tee näin nykyisinkin, painosi tippuu kilosta kolmeen, iho tulee paremman näköiseksi, turvotus laskee ja voit kaikin puolin paremmin. Ja juhlapäivänä olet itsevarmempi (=seksikkäämpi) koska TIEDÄT näyttäväsi hyvältä! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat