Vierailija

Suunnittelen tässä ensilukuvuotta ja ennen en ole opettanut noin vanhoja...

mikä olisi hyvä kirja, jonka ympärille saisi rakennettua muutakin teemaa. Kyseessä monentasoinen erityisryhmä, kirja ei mielellään saisi olla laitosympäristöön liittyvä.

Kommentit (8)

paljon on ainakin Antoine de Saint-Exupéryn Pikku Prinssi. Voi kuulostaa lastenkirjalta, mutta 15v silmissä siitä löytää paljon filosofisia kohtia. Lisäksi jos on erityisryhmä, joukossa ilmeisesti adhd yms nuoria. Tuo on sopivan ohkoinen ja helppolukuinen siihen, että kaikki sen varmasti jopa lukevat.Samoin voin suositella myös jotain Narnia-sarjan kirjoja ihan jo siksikin, että tuon ikäiset varmasti katsovat leffanakin ne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kirjan puimisen ja aineiden kirjoituksen jälkeen voisitte katsella toisenlaista näkökulmaa kirjaan dokkarin kautta. Tai jos Narnia-kirjan luette, niin jollekin tunnille Narnia- elokuva näytös ja sen jälkeen puitte vielä mitä eroa leffassa ja kirjassa onkaan ja kumman tarina parempi yms.

tulisi samalla vähän erilaista tutustuttua erilaiseen kirjallisuuteen. Voi olla, että aluksi luen ääneen, jos ei muuten lähde sujumaan =)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat