Seuraa 

Silläkin uhalla, että täällä keskustelu on kovin hiljaista, laitan rohkeana tyttönä kysymyksen, johon toivon edes jonkun vastaavaan:Onko kellään kokemuksia Teutonian Mistraleista (normaalit nelipyöräiset)?Luuletteko, että sopii meille: omakotitaloomme noustaan portaita pitkin (hyvä jos vaunut olisivat kevyet), meillä on iso koira, jonka kanssa käydään lenkillä (hyvä jos vaunut olisivat vakaat ja tukevat) kaikenlaisissa keleissä ja kaikenlaisilla teillä (hyvät pyörät), autoonkin ne pitäisi saada mahtumaan em. koiran kanssa ainakin toisinaan (auto on Nissan Primera 07 farmari, mutta matala peräkontti ja koira on rhodesiankoirauros, säkä 65cm ja paino 40kg). Siinähän noita vaatimuksia alkaa olla, mutta onneksi kukaan ei ole nauranut meitä ulos lastentarvikeliikkeistä...Kaikenlaisista vinkeistä kiitollisena,Arkamamma

Kommentit (2)

meillä 2,5 vuoden kokemus Mistraleista ja koiran kanssa menosta. Pelkkää plussaa! Voin vain suositella. Meillä sopivat esim. Renault Twingon takakonttiin ilman yhdenkään pyörän irrottamista eli menevät tosi pieneen tilaan kasattuina.

Sellaista keliä ei ollutkaan, missä ei Mistraleilla päässyt. Ja heittoaisa tekee sen, ettei lapseen ikinä tuule/sada/paista.

Koiran kanssa samaan takakonttiin kannattaa mitata, siitä en osaa sanoa. Mutta yhtä pieneen tilaan meneviä kuomurattaita ei juuri ole, joten ehkä sitten pitää ottaa erikseen sinne takakonttiin aina sattarit (on muuten helpompaakin, kun ne saa sitten aina olla siellä).

Pehmeällä kantokopalla voi siirrellä nukkuvaa lasta niitä portaita pitkin, jos et halua röykyttää vaunuja lapsineen ylös/alas. Pehmeä koppa meni meillä aina 2v 3kk vanhaksi asti (lämpussiksi muutettuna). On muuten erittäin kätevä silloin, kun lapsi ensin lenkille lähtiessä istuu ja sitten kohta nukkuu: voi olla lämpimässä pussissa kokoa ajan (=ei onnistu kovalla kopalla). Ja se pehmeä koppa sopii paremmin sinne autoonkin, kun sen voi litata. Teutonian pehmeä koppa on markkinoiden tilavimpia (joten esim. Emman kopasta ei voi edes puhua samana päivänä...)

Kysy lisää, voin kertoa Teutoniasta hyviä puolia vaikka koko päivän:) Menee niin vauva- kuin ratasiänkin hienosti!

Ja pois en viahtaisi! Oikeastaan en ole keksinyt mitään, mikä näistä puuttuu ;) Koiraa ei meillä ole, mutta muuten on kuljeskeltu siellä ja täällä jos jonkilaisessa maastossa ja kelissä. Vauva-aikana tykkäsin kanssa kovasti siitä pehmeästä kopasta, vaikkakin me luovuttiin siitä melko varhain (muksu about 7kk) kun tuli kesä ja lämpimät kelit ;) Mutta juuri tuo siirrettävyys oli tosi kiva ominaisuus. Lämpöpussia en oikein tykännyt käyttää, koska sinne jäi hiekat sisään, kun muksun laittoi puistossa kenkineen kärryihin. Viime talvena mulla olikin rattaissa lampaantalja alla ja fleece-peitto + vaunujen oma jlakapeitto käytössä, jos muksu nukkui.Kevyet kärryt ovat ja helppo heittää auton perään. Meillä on myös matkarattaat (mallia tosi halvat), mutta melkein aina otan mieluummin mukaan Mistralit. Ne on lähes yhtä helpot pinota kuin matkikset. Ja se heittoaisa on ihan ehdoton!! Juuri kuten edellinen sanoi, tuuli ja sade ei kiusaa ja muutenkin joskus on tarpeen vaihtaa maisemaa :) Meillä esim. taapero tykkää katsella menosuuntaan silloin, kun "mennään eikä meinata", mutta taas kaupoissa ja jukisissa kulkuvälineissä on kivampa jutustella ja katsella työntäjää ;)Loistava hankinta siis! Ja tosi tukevat on myös.t. Ope ja neiti 1v 10 kk

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat