Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Se olisi ennaltaehkäisevää työtä raiskausten ja muiden väkivaltatekojen kitkemisessä.Pojat ovat tyhmempiä kuin tytöt, heille on kädestä pitäen opetettava empaattisuutta ja muiden ihmisten, kuin vain itsen, ymmärtämistä.Pojat itkevät luonnostaan enemmän kuin tytöt, joten mitä vahinkoa se tekeekään heille, kun heidät aktiivisesti opetetaan itkemisestä kokonaan pois.Eikä ole hyvä, että poikien luontaista itsekkyyttä, aggressiivisuutta ja hajottamisen halua kannustetaan. Pitäisi kannustaa juuri päinvastaiseen käytökseen.

Kommentit (14)

Otsikko vaikutti lupaavalta, mutta sisältö olikin sitten palkkää paskaa...Oletko sama, joka tehtailee vähänväliä näitä aloituksia poikien huonommuudesta tai tyhmyydestä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minulla on sitten varmaan hirmuisen älykkäät pojat, sillä kumpikaan ei ole koskaan rikkonut tahallaan, riehunut aggressiivisesti tai tuhonnut mitään. Ja empatiaakin osaavat näyttää, vaikke eivät nyt varsinaisesti halaile eivätkä pussaile.T. kahden hienon pojan äiti

Pojilla on vaikeuksia muiden kuin negatiivisten tunteiden ilmaisussa ja ympäristö menee suorastaan paniikkiin, jos kaikki pojat eivät ole samasta muotista. Kaikenmaailman riehumisjuttujen sijaan voisi opettaa pojillekin empaattisuutta ja mielestäni esim. peruskoulussa kotitalous kuuluisi olla pojilla yhtä paljon kuin tytöillä- 2000-luvulla ei oikein nappaa ajatus, että tytöt opettelevat kuinka solmio solmitaan miehelle mutta pojat välttyvät kaikelta tältä!

useimmiten se poikien tavaroiden rikkominen on tutkimista, miten kone toimii tai mitä tapahtuu kun isken vasaralla kukkaruukkua tai heitän kananmunan lattialle. Siilä ei ole mitään tekemistä tyhmyyden kanssa.Isoäitini aina sanoo kun pojat hajottavan jonkun tavaran insinöörejä tulee pojista.

Huutakoot HEP! Se äiti, joka EI salli poikansa itkeä eikä halata, kannustaa aggressiivisuuteen, eikä yritä tukea lapsen empatiakykyä!Tuskinpa kukaan noin käyttäytyy.

eikö ole itsestäänselvyys että niin tytöille kuin pojillekin annetaan lupa tuntea kaikkia niitä tunteita, mitä hän tuntee? Myös niitä negatiivisia?Ja tottakai kaikkia lapsia täytyy mielestäni ohjata ja tukea huomaamaan muiden ihmisten tarpeet eli juuri tuohon empaattiseen käytökseen.Mut miten niin pojat tyhmempiä? Ohhoh... Se on ainakin omista lapsista (2xpoika ja 1 tyttö) huomannut, et meillä pojat on herkempiä ja ainakin nyt pienenä hakeutuu tosi paljon enemmän syliin kuin meidän tytöntättärä...

Olen aina pitänyt poikaani huomattavasti älykkäämpänä kuin tytärtäni. En tietenkään tätä ääneen sano. Samoin hän on paljon empaattisempi. Ilmaisee tunteensa ja halaa vielä 16vuotiaana äitiä ja mummoa, isomummo muisteli vielä kuolinvuoteellaan kuinka 15v halasi häntä 90vuotispäivänä, vaikka kukaan ei edes kehoittanut.Muistan kuinka sama poika kaatui 4vuotiaana pyörällä ja kaverinsa nauroi ,poika nousi maasta totisena ja sanoi oletpas omituinen kun naurat, vaikka kaveriin sattuu. siihen loppui kaverin nauru.Tosin eihän tämä ole totuus kuin näistä kahdesta.

Kyllä kai kotonaan saa suurin osa lapsista olla herkkiä. Kaveripiiri useimmiten tuo mukaan rooliodotukset. Monesti sitten huomaa, että kun on joku herkkä pikkupoika, joka on ollut paljon vain kotioloissa, niin sitten joutuu helpommin muiden saaliiksi päivähoidossa ja koulussa, jos vaikka itkee herkästi ja on muutenkin "nynny".

oli artikkeli aiheesta "Save the males". Eli miten miehiä (ja poikia) vähätellään yhteiskunnassa jatkuvasti vain siksi, että eivät ole naisia. Ei miehet osaa itkeä ja puhua joka asiasta niin kuin naiset, koska eivät ole naisia. Jos naisia kehotettaisiin olemaan enemmäin kuin miehet, näyttämään enemmän miehiltä, ilmaisevan tunteitaan enemmän kuin miehet, niin mikähän jumalaton haloo siitä nousisi naisten keskuudessa. Pojat on poikia ja tytöt on tyttöjä, ja hyvä niin. Ei poikia tarvitse opettaa erityisesti itkemään niin kuin tyttöjäkään ei tarvitse erityisesti opettaa korjaamaan mopoja.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat