Vierailija

.

Kommentit (6)

Valkoisille ja vaaleille vaatteille ehdottomasti paras pesuaine on BioLuvil, lähtee tahratkin mustikkaa ja mansikkaa myöten ja pysyss valkoinen valkoisena.

Ja montaa pesujauhetta olen kokeillut, olen tosi tarkka vaatteista jne ja haluan että tulevat puhtaiksi ja pysyvät pitkään hyvinä.Kirjopyykin ja kuopuksen kestovaipat pesen Allegrolla, etenkin kestovaipoille erinomainen ja kyllä tummapyykkikin pysyy hyvänä. Vaaleaa pyykkiä en saa Allegrolla puhtaaksi vaikka laitan sitä valkaisuainetta.

Bio Luvil Color myös oiva aine, sillä ja Amwayn pesuaineella yleensä pesen vaan kun on tuo Allegro niin isossa paketissa ettei ikinä kulu loppuun kestiksiä pestessä niin....=)

Persil pesuhelmet on parasta. Meillä on yökastelua ja pissan saa parhaiten tällä pois ja samoin tahrat. Värit säilyy vaatteissa hyvinä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sittemmin testasin näitä halpamerkkien sensitive - vaihtoehtoja. Siis niitä jotka myös sopivat värillisille vaatteille. Ihan yhtä hyviä nekin.Ainut vaan että vaikeisiin tahroihin laitan nykyään tahranpoistoainetta erikseen, aiemmin olisin vaan liottanut hetken aikaa ennen pyykinpesua tahraa Omossa.Mutta jos on peruspyykistä kyse, jossa ei kuratahroja pahempia likoja niin puhtaaksi tulee ihan vaikka Daily- sensitivellä.

Värillisille käytän nestemäisiä, koska silloin pesuaineen voi levittää esim. lasten paitojen etumuksen tahroihin eikä tarvitse erikseen tahranpoistoainetta.Käytän halpoja pesuaineita joissa ei ole zeoliittia. Fosfaattia saa olla, asumme taajamassa ja jätevesi menee kaupungin viemäriin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat