Vierailija

Olen naimisissa ja meillä on lapsiakin. Nyt olen ihastunut toiseen mieheen. Nyt tarvisin vinkkejä, että miten tästä pääsee yli! Onkohan tämä nyt joku ikäkausikriisi???!!!

Kommentit (4)

tilanteita, joissa tilanne saattaisi riistäytyä käsistä (enkä nyt tarkoita seksiä vaan ylipäänsä tunteiden syttymistä enemmän) ja ruokkia tunteita mahd. vähän. Toisaalta saattaa tehdä hyvää pureskella tunteita vähän aikaa ja antaa niiden sitten haalistua. Tuo on inhimillistä mutta varmaankin sen asian ajatteleminen, että perheen hajoaminen olisi aika iso asia, auttaa säätelemään tunteita ja välttämään isoa rakastumista. Kaipa tuollaisen ihastumisen voisi käsittää jonkinlaiseksi päiväunelmoinniksi..vai voiko? Mutta siis....en tiedä, millaista apua täältä kaipasit mutta suosittelisin miettimään tarkasti, onko omassa suhteessa jotain vialla, että näin pääsi käymään ja pureskelemaan sitten näitä uusia tunteita ja sitä, mistä ne kumpuavat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja muutama selkeä syykin on jo löytynyt, miksi on nyt käynyt näin. Perheen hajottaminen on niin iso asia, että sellaista en halua edes harkita tässä vaiheessa.



Päiväunelmointi on kivaa, mutta asioiden riistäytyminen käsistä tosiaan arveluttaa ja pelottaakin. Ja haluan siirtää tämän tunteen mieheeni!

Meillä ei vain ole ollut viimeaikoina mitään kahdenkeskeistä aikaa ja muutenkin koko elämä tuntuu nyt pyörivät lasten ja työn ympärillä...



Taidamme tarvita illan kahdelle tässä vaiheessa! Sekä runsaasti keskustelua.



ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat