Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Helppiä, mitä tehdä tuon pienen kanssa, kun mikään ei nykyään suju! Monta kuukautta on yksin nukahtanut sänkyynsä, mutta nyt tämän viikon ajan ei sitten millään. Loppujen lopuksi mennään vanhempien sänkyyn ja sinne meikäkin nukahtaa (mies iltavuorossa juuri tietty tämän viikon, joten ei hänestäkään apua).Toinen rrrasittava juttu on syöttäminen, mitään ei nykyään tee mieli, kauheat ruljanssit saa olla päällä että hän syö. Vyötin jo kiinni tuoliin :) kun ei muuten pysynyt istumassa, ja se nyt auttoi hieman. Mutta käsissä täytyy olla koko ajan uutta katsomista, jotta suu aukeaisi. Ja aina ei sekään auta, vaan vain yksinkertaisesti kieltäytyy syömästä.Mitä ihmettä tämä on, ja mitä ihmettä tämän kaiken kanssa voi tehdä?!?

Kommentit (9)

=) Onko vauvelilla pinnasänky? Onko makuuhuone tarpeeksi hämärä, jos ei hanki pimennysverhot (meil tummansiniset verhot) Kauniita unia!

Joillain lapsilla saatta kieliä flunssan tulosta, korvatulehduksesta, hampoiden puhkeamisesta etc.Mutta ruuasta kieltäytymiskaudet ovat muutenkin ihan tavallisia, samoin nukahtamisvaikeudet. Toisissa ikävaiheissa lapsen oma tahto alkaa puskea enemmän esille ja hän saattaa kapinoida rutiineja vastaan. Ero vanhemmista (nukahtaminen) saattaa aiheuttaa huutoa iltaisin ja öisin. Mitäs siinä muuta kuin viereen löhöämään tai samaan huoneeseen istuskelemaan. Lapsi on vielä pieni ja tarvitsee vanhempiaan välillä enemmän välillä vähemmän.Syömään taas ei voi pakottaa, lapsi syö sen minkä syö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eilen illalla tää mamma makas kome tuntia reporankana sängyssä ja likka pomppi päällä. Plus tiedä häntä montako yöheräämistä. päiväunille nukutti ensin yksi isoveli puoli tuntia, sitten toinen isoveli teki pitkän tunnin lenkin, kolmanneksi äiti yritti nukuttaa noin tunnin verran. Lopulta nukahti puoli viideltä iltapäivällä tissille vartiksi. Eikä oo muuten syönyt yhtään mitään, paitsi juonut tissimaitoa sen vähän mitä sieltä vielä tulee. Saas kohta nährä meneekö tänä iltana nukkumaan...

tyttö on puolitoistavuotias...

1-vuotiaana tuli kausi, jolloin nukkui ja söi huonommin. Ei tullut hampaita tai ollut muuten kipeä, en tiedä miksi ei enää mennytkään nätisti nukkumaan. Sitten muutaman viikon päästä alkoi taas sujua, kunnes heräilyt alkoi taas...lapsen elämä vaan on semmoista.

osaa syödä jo itsekin, anna lusikka käteen vain ja syötä siinä sivussa. Nukkuuko kahdet päikkärit, jos niin anna nukkua vain yhdet pidemmät. Ulkoiletteko iltapäivällä? Se lisää ruokahalua ja väsyttää.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat