Seuraa 

Parina päivänä supistellut kipeästi ja paljon tulee myös kivuttomia harjoitussupistuksia. Eilen soitin neuvolaan ja sain ajan lääkärille vasta maanantaiksi. Kaksi lasta ennestään 10/03 ja 1/05 jotka kummatkin syntyneet täysiaikaisina eikä supistuksia ollenkaan raskauden aikana.Pelottaa todella paljon jos supistukset vielä tästä lisääntyvät eikä sitten rauhoitu ollenkaan ja vauva syntyy. Näillä viikoilla ei liene edes mahdollista jäädä vielä henkiinkään vauvan. Päivisin ei pysty juurikaan huilaamaan, kun mies töissä ja on nuo kaksi lasta joiden kanssa tarvii touhuta.Onko kokemuksia muilla tälläisestä?

Kommentit (2)

siis viikothan sulla on sellaset että levolla supparien estollä jne saadaan hyville viikoille.ensin kannattaa tarkistuttaa että ei ole mitään pöpöjä jotka voi suppareiden lisääntymisen aiheuttaa. lekuri kyllä selvittää. Sitten jos ei muu auta niin sinä jäät sairaslomalle. Käytännössä se tarkoittaa sitä että lapset menevät päivähoitoon tai mies ottaa vapaata.meitä on monia jotka ovat joutuneet odottamaan vuodelevossa ja isommat lapset odottamassa; tilanne vaatii mieheltä vastuunottoa ja äidiltä hermoja todellakin maata.mutta etköhän sä hyville viikoille pääse jos sulla on ihan täysaikaisia edelliset lapset.jos suppareita alkaa tulla niin juo paljon, syö päivittäin riittävästi magnesiumia (noin 300mg) joka estää turhia suppareita ja lepää.mom rv17+ viimeksi pää alaspäin asennossa 4,5kk

Tyttömme syntyi selittämättömästä syystä rv 35+3. Mulla oli ollut kivuttomia supistuksia jo varhain, mutta harjoitussupistuksiksi ne kuitattiin. Kivuliaita supistuksia tuli vasta vesien menon jälkeen. Olin valitellut myös sitä, että vauva tuntuu pieneltä, mutta mistäs esikoisen odottaja olisi tiennyt, miltä pitäisi tuntua. Niinpä vain olin oikeassa: tyttö painoi syntyessään 1620 g. Hänen kannaltaan oli varmaan hyvä päästä kohdun ulkopuolelle paremmalle ravinnolle, mutta olisi ollut parempi tarkkailla tilannetta ja suunnitella synnytystä.Supistukset kannattaa ottaa tosissaan, vaikka yleensä kyse ei ole mistään vakavasta. Ei ole hyvä, jos supistukset sattuvat, niitä tulee paljon, ne eivät riipu selvästi rasituksesta eivätkä mene ohi levolla tai jos supistus " jää päälle" . Yritä siis levätä sen, minkä ikinä voit!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat