Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Toivottavasti jo tajusi että ei todellakaan ole luonnollinen äiti-ihminen! =O Uskomaton tohelo!!

Kommentit (18)

seiskan tai muunkaan juorulehden kuvien tai tekstien mukaan, niillään ei ole mikään muu mielessä kuin loan heitto ja vikojen etsintä. Jotka etsitään tarvittaessa vaikka suurennuslasilla.

Britney sentään liikkuu lapsensa kanssa julkisesti, aika monet muut piilottelevat lapsiaan, ehkää juuri siksi, ettei lehdissä lue että sen ja sen jullkimon lapsi nyt kaatui ja sormeen tuli haava, ja oli kuolla ja äiti on edesvastuuton ja ym ym. Ehkäpä kantsis pitää lastaan piilossa maailmalta kuten muut tekee.Ja meille muilleko ei satu onnettomuuksia, harha-askelia tai edesottamuksia syystä tai toisesta johtuen...just joo...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vauva päättää ponkaista ja heilahtaa minusta poispäin. Ei silti ole tippunut vaikkei olekaan ollut turvamiestä koppaamassa ;o)B:lle luodaan hirveät paineet, minä en uskaltaisi liikkua minnekään lasten kanssa jos tietäisin kameran olevan aina läsnä ja jonkun vääntävän jutun jokaisesta komelluksesta. Hän on varmasti oikein hyvä äiti, mutta hulluksi hän tulee ennen pitkää jos hänelle ei anneta yhtään rauhaa.

Siinä äijät suureen ääneen kuvas (iso ryhmä) ravintolan ulkopuolella. Britney vaihtoi paikkaa ja kuvaajat vaan seuras. On se kumma jos muutenkin herkässä tilassa raskaana alkaa itkemään kun kuvaajat häritsee kun yrittää syödä? Riittääkö yhtään empatiaa ymmärtämään sellaista tilannetta ap?vesilasi toisessa kourassa ja yrittää varoa ylitungeksivia kuvaajia. :(Britneykin näytti niin haavoittuvalta ja tavalliselta ihmiseltä. Olisivat voineet jättää edes hetkeksi rauhaan. Ne, jotka ovat kelvottomia ihmisiä, ovat juuri paparazzit.

mutta on se aika ikävää, että hänen ei anneta nauttia äitiydestään täysillä. Kaikki me kuitenkin teemme virheitä, ja koittakaapa itse elää normaalia perhe-elämää kun koko ajan kintereillä seuraa hirveä lauma valokuvaajia, jotka tallentavat jokaisen harha-askeleesi kuviksi.Kyllä muakin Britney on alkanut vähän säälittämään, nuori tyttö parka. Antaisivat ihmiset hänen rauhassa nauttia pojastaan ja yrittää olla niin hyvä äiti kun mahdollista. Hän sen tään tuntuu kuitenkin poikaansa itsekin hoitavan toisin kuin iso osa Hollywoodin mammoista joiden lapset viettävät vauvasta asti paljon aikaa lastenhoitajien kanssa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat