Vierailija

Kommentit (8)

Vierailija:

Lainaus:


Mutta junassa joku isä lapsen kanssa kysyi konnarilta samaa ja vastaus oli ei... Ota siitä sitten selvää!


Kyllä nykyään saa junasa matkustaa Keravalle saakka rattaiden kanssa ilman maksua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Keravan osalta ja vastaus oli kyllä, muutamia bussipoikkeuksia lukuunottamatta.Mutta junassa joku isä lapsen kanssa kysyi konnarilta samaa ja vastaus oli ei... Ota siitä sitten selvää!

Matkakortilla Keravalle

Keravan busseissa sekä joukkoliikenteessä Keravan ja YTV-alueen välillä voi matkustaa matkakortilla 1. maaliskuuta alkaen.Kolmas vyöhyke laajentaa matkakortin käyttöaluetta

Käyttöön tulevat uudet Keravan sisäiset liput ja lähiseutuliput (1.3. alkaen), joita voi käyttää seuraavasti.1. Keravan sisäinen lippu kelpaa Keravan sisäisessä bussiliikenteessä (esim. tuusulalaiset eivät voi ostaa liityntälippua Keravan sisäisiin linjoihin 1.3. jälkeen)2. Kahden vyöhykeen lähiseutulipuilla voi matkustaa Keravalla, Vantaalla ja Espoossa sekä Kauniaisissa. Ei kuitenkaan Helsingissä.3. Kolmen vyöhykkeen lähiseutulipuilla voi matkustaa Keravalla ja koko YTV-alueella eli Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla.Lue lisää lippujen hankinnasta oikealla olevasta lisätietoruudusta.Huom!

Nykyiset Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan sisäiset liput sekä seutuliput ja myös niiden hinnat säilyvät ennallaan.Huom!

Kerava-lipun ja Lähilinjojen 30 päivän lipun (Keravan sisäinen ja Kerava - Helsinki) myynti päättyy 28.2. Liput kelpaavat lipun voimassaoloajan loppuun saakka.Nykyisin myytävistä lipuista jäävät käyttöön edelleen VR:n omat kausiliput, kaikki busseissa myytävät kerta- ja sarjaliput sekä Matkahuollon sarjaliput.-- eli sikälis kun muistelin ettei seutulippu käy, niin minä helsinkiläisenä tarvitsisin kolmen vyöhykkeen seutulipun nykyisen kahden vyöhykkeen sijaan

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat