Vierailija

Kiinteät eivät mene alas, kaupan pöperöt eivät ollenkaan ja omat tekemäni kelpaa parin lusikallisen verran. Ennen poika söi puurojakin hyvin, nyt ei maistu nekään. Yöt ovat yhtä hulinaa, herää monta kertaa yössä ja haluaa tissiä mikään muu ei rauhoita. Olen koittanut lopettaa yöimetykset, mutta mieheni ei kestä huutoa, hänkun herää 5.00. Päivisinkin kitisee ja narisee lähes koko ajan, rintaa myöskin päivällä vonkaa jatkuvasti. Päiväunetkin ovat jääneet lyhkäsiksi noin tunnin tirsat ottaa kaksi kertaa päivässä.Toivottavasti tämä on jokin ohimenevä vaihe. Poika on kyllä juuri oppinut ryömimään ja sai hyppykiikun jossa osaa jo hyppiä, ehkä siinä on paljon virikettä niin on sitten yölläkin levoton, olen kyllä iltaisin rauhoittanut tuntia ennen nukkumaan menoa, siis pitänyt sylissä.. Töihin menosta ei ainakaan näillä yöunilla tule ainakaan mitään..

Kommentit (10)

Joka sekuntti pitää olla lähellä ettei satu vahinkoja! Konttaa kovaa vauhtia penkomaan joka kaapin ja nousee seisomaan ja puita pitkin repii kukat yms alas ja nyt on ruvennut seisoessaan päästämään kädet irti ja lähtee vaan pokkana käveleen ilman mitään pelkoa, vähän matkaa päsee ja sit muksahtaa:/ Koko ajan pitää olla lähellä ettei sen pää vaan halkee noilla kävelyreissu-yrityksillä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oli ennen niin iloinen nyt vaan kitisee ja vinkuu päivät. On nyt 9kk. kokoajan pitäs olla tissillä. Tekis mieli ruveta pullosta antaan maito, kun alkaa ahdistaan tuo jatkuva imeminen!

Eli ohi menee. Mutta seuraava " kiva" vaihe on sitten n.1-vuotiaana, jolloin tulee eroahdistus. Se vasta hauskaa onkin. Mutta onneksi sekin menee ohi. Kunnes tulee eka uhma... ;)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat