Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vaan meillä asuu despootti, joka kuvittelee että niin voi tehdä! Miehellä on lomaa ens viikko, ja ilmoitti eilen että lähtee sit saareen, on siellä koko viikon. Ja ottaa lapsen mukaan. Ja et mäkin VOIN mennä, ihan vaikka yökskin, jos haluan. Ja mullahan siis on tietty työt. ARGGH!

Heinäkuun lopussa meillä on viikko yhteistä lomaa, kai senkin on jo suunnitellut ja päättänyt mitä tehdään. Eli ollaan mökillä hyttysten syötävinä, hän veneilee ja me kökitään lapsen kanssa mökillä. Ei puhettakaan muumimaailmoista, eläinpuistoista ai muusta kivasta, mikä olis lapsellekkin kivaa, kele. Kohta huomaa viettävänsä lomansa ihan keskenään!

Kommentit (7)

mies ja lapset ovat viikon poissa ja saat olla yksin koko viikon kotona? Mä ainakin nauttisin. Ja mitä mökkilomaan tulee, niin rauhallinen mökillä olo voi olla lapspille paljon muumimaailmoita parempi vaihtoehto. Ja pääseehän sieltä mökiltäkin retkille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

nauti kotioloista ja pukkaa vaan ukko ja lapsi saareen. Sit heinäkuun viikon menet sinä ja lapsi muumimaailmaan ym. kohtesiin ja ilmoitat miehelle että sekin saa tulla jos haluaa..

Olisit iloinen että mies haluaa lapsen mukaan kun nykyään on niin paljon isiä joilla ei kävisi edes mielessä ottaa lasta mukaan.

Turha kiukuta siitä toisesta viikosta kun et edes tiedä onko suunnitellu sille mitään.=)

ahdistaa jos lähtevät kahdestaan sinne saareen! Mähän mietin koko ajan et onko lapsi jo meressä, enkä tarkoita ettenkö miehen lapsenhoitoon luottais. Luotan, mut poika on tosi vilkas, ja menee ihan sydän sykkyrälle jo kun ajattelen edes pelkkiä menomatkoja veneellä sinne saareen...Ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat