Vierailija

John Locken jutussa oli kysymys? Siis kun oli siellä sairaalassa ja tehtiin joku tmp? Sitten karkasi sairaalasta jonkun talon portille äkäilemään, eikä päässyt sisälle.Lisäksi kiinnostaisi, tapahtuiko alkujaksossa jotakin erityistä? Ja mikä luukku löytyi lopussa? Eniten kuitenkin haluaisin kuulla tuosta John Lockesta?

Kommentit (6)

Itsellä jäänyt pari edellistä jaksoa väliin, eilinen tuli katsottua. Lockelle alkoi tulla jälleen vaikeuksia kävelyssä(oli pyörätuolissa ennen lentokoneonnettomuutta) ja hän epäili, että vaikka saarelle tullessa oli saanut kävelykyvyn takaisin, nyt saari ottaa sen jälleen pois. Nuo sairaalatapahtumat Locken menneisyydessä liittyivät siihen, että hän vieraili isänsä luona ja näki isän olevan dialyysi-laitteessa. Isä oli jättänyt kertomatta munuaissairaudesta ja Locke päätti luovuttaa hänelle oman munuaisensa. Leikkauksen jälkeen Locke heräsi yksin sairaalahuoneessa ja isän sänky oli tyhjä. Tämä oli lähtenyt kotiin. Sairaalahuoneeseen tuli nainen, joka kertoi, ettei mies edes välttämättä ollut Locken oikea isä ja että tämä oli tarkoituksella huijannut Locken antamaan munuaisensa. Locke lähti raivoissaan sairaalasta ja yritti päästä isänsä?? taloon, mutta häntä ei päästetty sisään.Mulle hieman jäi epäselväksi, mikä tämä isä -kuvio oli ja oliko siitä ollut jotakin jo edellisissä jaksoissa. Joka tapauksessa tuossa tapahtumat suurin piirtein.

Tutustuivat toisiinsa ja Locke päätti luovuttaa munuaisen, koska isä tarvitsi sitä. Luovutuksen jälkeen isä lähti, eikä enää suostunut tapaamaan Lockea- Se oli isän talon portti, jossa se kävi huutamassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sitten isä vaan häipyi. Ei halunnut pojaltaan muuta kuin munuaisen.

Lopussa löytyi " hatch" siitä enemmän kakkoskaudella kun se saadaan auki. Siellä on kaikkea jännää :)

Locke ja Boon löysivät sen lentokoneen ja kuolleen papin. Tämä lentokone ja pappi liittyvät myöhemmin tuleviin tapahtumiin. Boone loukkaantui pahoin...

Isällä oli joku vaiva (en muista tarkkaan enää, mikä, oisko ollut vaikka munuaisjuttu) ja tarvitsi elimen luovuttajan. Hankkiutui väleihin Johnin kanssa, joka tietysti tarjoutui luovuttajaksi. Lopulta paljastui, että isä ei ollut pojastaan muilta osin kiinnostunut, vaan oli junaillut koko homman ovelasti. Locken herättyä toimenpiteen jälkeen sairaalassa isä oli häipynyt. Se portti, jolla Locke äkäili lopussa, oli isän kotiportti.Luukku-juttu vasta on alullaan...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat