Vierailija

miksi tällä tavoin?Meillä on miehen kanssa vähän erimielisyyksiä asiasta. Miehen mielestä se on " turhaa" kiukuttelua ja silloin pitää kieltää lasta kiukuttelemasta ja jättää siihen huutamaan yksin. Mielestäni taas ei pidä kieltää tunteidenosoitusta ja lähelläkin pitää olla.

Kommentit (4)

Mies on tiukempi, minä lepsumpi ja ymmättäväisempi.

Mutta tunteita ei pidä tukahduttaa, joskin voi sanoa, että älä turhasta kiukuttele, jos on turha kiukuttelu.Mutta meillä lapsi sai pienenä kovia raivareita, siihen käytimme miehen kanssa molemmat holdingia. Pidimme kiinni, kunnes lapsi rauhoittui, sitten juteltiin mikä meni väärin, miten olis pitänyt toimia, haliteltiin ja syliteltiin pitkään.Sen lisäksi meillä on ollut aresti käytössä. Kun lapsi alkaa kiutella pukemisen, syömisen, lyömisen yms. suhteen, niin joutuu arestiin.

Tietyillä toimilla on selkeät seuraamukset.Ehkä se oppi menee joskus perille. Kausi luonteista on... välillä lapsemme on kuin unelma, sitten tulee taas viikko jolloin hän istuu arestissa 20 kertaa päivässä.

Ja kohta alkaa olla eskari ikäinen.....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ristiriitaa miehen kanssa. Ei hyvä, kun isästä tulee paha ja äitistä tulee entistä tärkeämpi näin, mutta en hyväksy miehen tapaakaan, eikä mies jousta omastaan.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat