Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Pitääkö ulkomailla yleensä maksaa hotelli tullessa vai lähtiessä kuten Suomessa???????? Varaus on tehty netin kautta ja siinä kysyttiin visa kortin nro, mutta veloittavat visalta vain, jos ei saavuttais paikalle tai peruutettais varausta ajoissa. Mites sitten? Maksetaanko siis paikan päällä tultaessa vai lähtiessä? Kai se voi maksaa myös käteisenä? Tosi nolo ja tumpelo olen noissa hommissa, tiedetään.

Kommentit (8)

Joskus se aikaisemmin annettu Visa-numero on toiminut panttina ja maksettu lopuksi joko käteisellä tai tuolla Visalla tai muulla maksuvälineellä. Joskus taas haluavat maksun koko varauksesta heti saavuttaessa. Vaikka olette siis käyttäneet Visaa varaukseen, voitte maksaa tietenkin käteisellä. Visa on vain pantiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viimeksi pääsiäisenä oltiin Sokos Hotellissa yötä ja sinne " tsekatessa" sisään kysyttiin luottokorttia ja ottivat sen tiedot itselleen.

Se on varotoimi, että jos asiakas häippäseekin maksamatta.....

käy joka paikassa. Siksi mietin, pitääkö nostaa käteistä niin paljon jo valmiiksi. Käy tietysti tavallisella Visallakin maksu, mutta mieluummin säästäisin sen saldon (meillä matalalla kun ei kotimaassa luottokorttia käytetä) , jos sattuis jotain. Tilillä taas riittävästi muuten rahaa hotelliin ja lomailuun.

Viimeksi meillä sattui Ranskassa tapaus, että kesken loman meitä pyydettiin maksamaan hotellimaksu. Erikoista, vaikka samahan se on, milloin sen maksaa, kun kuitenkin joutuu maksamaan...

Piti myös olla luottokortti kuin ilmoittauduttiin. Onneksi oli just hankittu.

Haluttiin kuitenkin maksaa lähtiessä käteisellä. Oli todella vaikeata. Ihme homma.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat