Seuraa 

Moikka kaikille!!

Kyselisin seuraavaa. Minulla takana juuri Icsi hoito josta vuoto alkoi tänään. Lääkäri sanoi että pas lääkitys alkaa huomisesta. Minulle ei ole koskaan tehty passia ja kyselisin hiukan tietoa.

Siis zumenomia(kirjoitinkohan oikein) huomisesta 10-12 päivää ja sitten ultraan. Lääkäri sanoi että mahdolllinen siirto olisi ennen tai jälkeen juhannuksen? Onko hoito tosiaan niin pitkä koska tuo ultra olisi 12-14.6 ja juhannus siitä vasta 10 päivän päästä. Neuvokaa tietämätöntä! Kiitos!!

Kommentit (1)

Lääkkeellisessä PAS:ssa voidaan siirtää siirtopäivämäärää monella päivämäärällä, koska syömäsi lääkkeen (kirjoitetaan Zumenon) tarkoituksena on estää sinua ovuloimasta ja paksuntaa kohdun limakalvoa. Kyse on estradiolista eli naishormoni estrogeenista. Samaa lääkettä syödään esimerkiksi vaihdevuosivaivoihin, mutta huomattavasti pienemmillä annostuksilla.Se, koska siirto tehdään, riippu PAS:ssa siis muun muassa siitä, millainen vaste hoidolla saadaan (lue: miten sun kroppa reagoi lääkkeeseen). Se taas riippuu monesta eri tekijästä, kuten annostuksen suuruudesta ja omista hormonireseptoreistasi. PAS:n kanssa ei koskaan ole kiire ja siksi ne pyritään sijoittamaan sellaiseen pävään, jolloin klinikalla on hyvin aikaa. Inssien ja punktioiden kanssa kun liikutaan tiukemmalla aikataululla!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat