Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lähteä nyt vartavasten johonkin Namibiaan synnyttämään ( erikoisuuden tavoittelua mielestäni). Sitten pitää lennättää omat yksityisgynet tekemään sektio paikalliseen sairaalaan. Voi ihme mitä touhua.

Kommentit (16)

Surullisinta on se, että tarvitaan maailmantähden tempaus, jotta tiedotusvälineet kertoisivat muustakin kuin Afrikan nälkäänäkevistä lapsista ja AIDS luvuista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

varmaan Angelinan peppua paljon kaivele, jos täällä häntä ruoditaan. Puhukaa vaan sitten säästä tms mielenkiintoisesta, jos moraalinne on niin korkea, ettette alennu puimaan julkkisten asioita. Hhoihajkkkaqaaa

Rahalla saa ja hevosella pääsee. Antaa rikkaiden tehdä mitä lystäävät, eiväthän ne sentään suomalaisten veronmaksajien kukkarolla käy.

Ovat saaneet nauttia Afrikan kauniista luonnosta, auringosta ja ystävällisistä ihmisistä. En ihmettele yhtään että viihtyvät siellä niin hyvin.

viikoksi sellaisille, jotka oikeasti sen tarvitsevat lääketiet. syistä. Ja samaten lahoittaneet sen 200 tonnia jollekin paikallissairaalan synnärille....

Esim miten imetit?Kauanko synnytit. Millä puudutteilla?Koska aloitit kiinteitten antamisen?Harrastatko miehesi kanssa kuinka usein seksiä?Näistä on hyvä aloittaa.

Angelina tekee valtavasti hyväntekeväisyystyötä Aasiassa ja Afrikassa, lahjoittaa suuria summia sairaaloille, käy puhumassa YK:ssa ja Maailman Terveysjärjestössä. Lisää tällaisia suuria tähtiä, niin ehkä maailman köyhien asiat paranevat edes vähän.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat