Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Ostin muutama viikko sitten todella vähän käytetyt Emmaljungan tuplat, joissa oli ilmakammiopyörät. Muutaman kokeilukerran jälkeen huomasin että ainakin yksi pyöristä narisee! Varsinkin jos painoa on enemmän, kuuluu tuo narina ihan selvästi. Pyörä ei siis narise koko ajan, vaan ihan kuin joku kohta renkaasta olisi jotenkin rikki, ja narina kuuluu jaksottain. Mitä kovempaa työntää, sen tiheämmin narisee...Onko tämä normaalia? Onko kukaan huomannut vastaavaa? En viitsisi lähteä valittamaan asiasta myyjälle tai Lastentarvikkeeseen jos vaikka " kuuluu asiaan" . Olen niin tottunut ilmakumeihin joista ei kyllä mitään narinoita kuulu, vaihdoinkin jo meidän yksösrattaista ilmakumit tupliin vähäksi aikaa.

Kommentit (6)

Narina johtuu kuulemma (valtuutetun huoltomiehen suusta kuultuna) siitä, että renkaan ja vanteen väliin jää ilmaa ja katupölyä. Ei ole kuulemma liimattu vanteisiin kiinni ja se kuuluu asiaan.

Näin kerrottiin kun Softyn eva-pyöristä valitin. Kolme renkaista piti sellasta aku ankka ääntä kun lapsi oli kyydissä. Suuren valituksen jälkeen vaihtoivat renkaat. Myöhemmin tuli muita vikoja rattaisiin ja otin rahat pois (ostin toiset rattaat).

Brio Ponyn vakiorenkaat pitää myös saman tyyppistä ääntä, mutta ei läheskään niin isoa kuin mitä ne aikaisemmat.

Emmaljungan renkaista meilä nyt käytössä leveät Scooterin vakiopyörät, eli ilmakennopyörät. Ne narisee vähän, mutta ei häiritsevästi...ainakaan vielä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

muistan lukeneeni samasta viasta ennenkin.hassua, että emmaljungaa kehutaan kovasti ja pidetään laadukkaana, vaikka siinä tuntuu olevan enemmän vikoja kuin esim saksalaisissa kärryissä. mainittakoon tässä nyt tuo narina, puoltaminen, lyösä kuomu, joihin törmää tällä palstalla usein. nyt tais mennä jo asian ohi...

Tuntuu että renkaat eivät narise kokoajan, vaan silloin tällöin joku niistä. Joskus tuntuu että narisevat vain kylmiltään, eli kunhan saa renkaat lämpenemään niin narina lakkaa!Voi tätä kotiäidin arkea (kaikkea sitä joutaakin ihmettelemään!) :)

Täytyy katsoa mitä teen, kärryt kun on alunperin ostettu eri paikkakunnalta kuin missä asun. Takuuta niillä kyllä on jäljellä vielä yli puolitoista vuotta. Ehkäpä kysäisen paikallisesta Lastentarvikkeesta tuosta narinasta (luultavasti toteavat että sille ei voi mitään, kuuluu asiaan).

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat