Vierailija

Saatiin lapsen tulokset ja en nyt tiedä että onko lapseni vielä allerginen vai eikö tietylle ruoka-aineelle! Testi otettiin verestä ja ruokaryhmän arvo oli juuri sallituissa rajoissa mutta erikseen siinä ei oltu eroteltu mitään viljoja, pähkinöitä yms. Ja hoitaja sekä lääkäri sanoivat että ei niitä muka verikokein voisi edes selvittää!!!

Ja ihme ja kumma ne on pari vuotta sitten selvitetty juuri verikokein ja saatu jokaisesta ruoka-aineesta omat lukunsa. En sitten jaksanut alkaa väittelemään vastaan :(Kysymys kuuluukin että voinko nyt luottaa siihen että lapsen allergia on poistunut kun tuo yksi arvo (ruokryh) ei ollut yli sallitun rajan?! Vai voiko lapsella olla vielä allergiaa joka ei kuitenkaan tuossa luvussa näy? Aikaisemmassa kokeessa soija oli selvästi koholla vaikka tuo ruokaryhmä olikin vain vähän kohollaan.

Mistä saisin tiedon? Kun tuolta terveyskeskuksesta sitä en saa...Sen verran jäi vielä sanomatta että allergisoivaa ainetta ei uskalla antaa kokeeksikaan ennen kuin on 100% varmuus siitä että allergia on lähtenyt pois (vaikuttaa hengitysteihin)!

Kiitos miljoonasti jos joku vain vastaisi :) :)

Kommentit (7)

En ole ihan viime vuosina käynyt testattavana, mutta ainakaan aikaisemmin ei ollut mitään testejä jotka olisivat 100% varmuudella kertoneet aiheuttaako joku allergiaa vai ei. Prick-testit kyllä toimi aika hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat