Vierailija

Nainen tuomittiin hyväksikäytöstä02. 06. 2006 11. 15Joensuun käräjäoikeus on tuominnut 48-vuotiaan ilomantsilaisen naisen kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja pahoinpitelystä seitsemäksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen. Nainen määrättiin maksamaan kummallekin lapselle 2 000 euroa korvausta henkisestä kärsimyksestä sekä toiselle lapselle vielä 300 euroa kivusta ja särystä. Juttu käsiteltiin suljetuin ovin Ilomantsin istuntopaikalla eilen.

Kommentit (25)

Oikeastiko te kuvittelette että koska kyseessä oli nainen niin se ei olisi mahdollista?Jos syytetty olisi mies te olisitte tuominneet jo kuolemaan ja monta kertaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lasta voi käyttää seksuaalisesti hyväkseen muillakin tavoilla kuin genitaaliyhdynnällä. minun ymmärtääkseni yhdyntä ei todellakaan kuulu pedofiileilla automaattisesti ohjelmistoon.

tuossa uutisessa ei mainittu millään muotoa että tapahtuneet hyväksikäytöt ois ollu just yhdyntää. lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö voi olla vaikka mitä muuta, tuokin nainen on voinut esim. laittaa pienet pojat nuolemaan itseään tms. ja siihen pystyy pienikin lapsi, ei tarvi olla pillunkipeä teinipoika.tuo on ihmeellinen asenne tuo että poika on heti lapsuudesta saakka joku seksinnälkäinen kiihkomieli. aikuisen taholta tuleva hyväksikäyttö on samalla tavalla traumaattista kaikille lapsille.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat