Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Haussa siis makoisa salaatti, jonka yksi ainesosa olisi retiisit. Ostin siis niitä ja nyt en tiedä miten niitä käyttäisin.Voi antaa muitakin retiisinkäyttövinkkejä mutta joku hieman ruokaisakin (mutta ei pastapohjainen) salaatti olisi mieluisin.

Kommentit (2)

P.S jos käytät retiisejä ihan sinällään tai vihreässä salatissa niin voit liottaa retiisiviipaleita kylmässä vedessä niin niistä poistuu se kitkerä maku ja ovat sitten tosi hyviä =)perunasalaattiPerunoita

Sipuli pieneksi pilkottuna

purjoa

Herkkukurkkukuutioita paljon

pari kourallista retiisejä ohueksi viipaloitunaKastike:rasvatonta jogurttia valutettuna (litran purkin saa ostaa jos vähänkin isomman salaatin teet)

Dijon-sinappia

sitruunamehua SEKÄ valkoviinietikkaa

valkopippuria

runsaasti paprikajauhetta

suolaa,

RIPAUS (1tl) SOKERIA !!!!Keitä jäähdytä kuori ja viipaloi perunatretiisit eivät juuri maistu mutta antavat loistavan rapsakkuuden salaatille ja se on tässä se " juttu" sipulit ja purjo pilkottunaValuta jogurtti yön yli ja sekoita mausteet siihenkokoa perunasalaatti kerroksittain kastikkeen kanssa jotta sekoittaminen ei " muussaa" salaattia, varsinkin jos teet ison salaatin.Alkuperäinen reseptini sisältää jogurtin sijasta oliiviöljyä, mutta toi jogurtti on kevyempi ja aivan yhtä loistava vaihtis ja perinteisempikin, mutta jos et halua maitotuotetta salattiisi, tulee oliviöljystä erinomainen salaatti.olen useasti nähnyt itsetehtyjä perunasalaatinreseptejä joissa mukana myös retiisilohkoja. Ainesosat jotakuinkin seuraavat: keitettyjä ja kylmiä uusia perunoita, kevätsipulin vartaa silputtuna, retiisejä, oliiviöljyä, mustapippuria jne. Toki salaatille voi tehdä myös kermaviili/majoneesipohajisen kastikkeen, yleensä vaan uusista perunoista tehdyt ovat " kirkkaita" perunasalaatteja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat