Vierailija

Kommentit (11)

Ei ole mitään järkeä opettaa lasta syömään karkkia. Karkit mukaan lapsen elämään sitten, kun lapsi osaa itse vaatia, kun muillakin on eli ei ennen 3 vuoden ikää.Tuttavapiiristäkin löytyy äitejä, jotka ostavat 1,5 vuotiaille lapsille karkkia!!!! Aivan uskomatonta. Meillä esikoinen sai ensimmäisen karkkilaatikkonsa 3 vuotiaana. Esikoinen on nyt 5,5v ja nyt on pakko ottaa säännöllinen karkkipäivä käyttöön, koska hän tietää että kavereillakin on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja syntymän jälkeen vauva juo makeaa rintamaitoa tai korviketta(erikoiskorvikkeet poikkeuksena). Pieni määrä karkkia tai muuta hyvää ei todellakaan lihota lasta, ja lapsi voi lihoa ilman makeaakin jos saa energiaa liikaa.

Koska nehän sitten kantavat läpi elämän.Lisäksi karkkien, keksien, naksujen ym. sisältävät lisäaineet, transrasvat ja muut " myrkyt" on niitä joita halua välttää.

joo, ja meijän poika on 11,5kg ja 94cm, joten ei kovin lihava...

eikä ole eläissään maistant karkki...

mutta kyllä nyt hyvät hyssykät saa silloin tällöin muumikeksejä ja esim. pullaa, keksejä toisinaan joka päivä, jätskiä n. kerran viikossa.

Teette jotenkin elämsätä todella tylsää, kun aina pitäisi popsia porkkanoita!

Tuttu syötti aikanaan alle vuoden ikäiselle lapselleen suklaata ja jäätelöä ja myöhemmin lapsella oli päivittäin makeaa tarjolla. Niinpä alle 5 vuotiaana lapsen etuhampaat olivat syöpyneet pieniksi piikeiksi jotka olivat ruskeat. Ja äiti syytti hammaslääkäriä... Ei ollut kaunis näky!

Meillä ainakin 1v osasi ihan hyvin vaatia itselleenkin herkkuja kun isoveli 4v niitä söi. Eikä kelvannut mitkään terveelliset herkut vaan piti olla just sitä samaa kun toisellakin.

Enkä nyt sano, että olisin joka kerta antanut kun lapsi herkkuja vaati, mutta siis todellakin osasi vaatia!

miksi kaiken pitää olla lapselle " ihanaa" ? Miksi pilata lapsen makuaisti ja saada hänet karkkiriippuvaiseksi jo varhain? Eikö terveellinenkin ruoka voi olla hyvää?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat