Seuraa 

Aattelin laittaa tämä ilmoituksen vielä tännekkin, josko huomattaisiin paremmin =)Kokemuksia QUINNYN ja TRAXXIN käyttäjiltä!!

Kiinnostaisi nuo kaksi merkkiä rattaina. Onko kuinka " heppoiset" ? Onko kevyet?? Kuinka toimii 3-pyöräisinä?? jne.jne.Kiitokset jo etukäteen!!Ps.Jos haluat luopua omistasi, olisin kiinnostunut ostamaan =)

Kommentit (2)

Meiltä löytyy Quinny Freestyle-merkkiset vaunut/rattaat. Samaan runkoon saa siis adaptereilla kiinni vaununkopan tai vaihtoehtoisesti turvakaukalon. Ratasosa kiinnitetään nepparein ja soljin. Tähän asti ollaan käytetty lähinnä vaununkoppaa tai turvakaukaloa. Varsinaista ratasosaa kokeiltu vasta pari kertaa.

Vaunut on olleet tosi hyvät käytössä. Helppo laittaa kasaan ja rungon saa mahtumaan pieneen tilaan irroittamalla sivurenkaat. (hyvin mahtuu mm. clion takakonttiin) Renkaat irtoaa tosi helposti ja on helppo laittaa takas paikoilleen.

Rattaiden miinuspuolena on mun mielestä se, että lapsi joutuu aina olemaan kasvot menosuuntaan. Toistaiseksi ollaankin sen takia pidetty turvakaukaloa, josta vauva näkee paremmin kuin vaununkopasta, mutta on kasvot työntäjään päin. Rattaat on tosi kevyet työntää ja ilmakumirenkaiden ansiosta pääsee vähän hankalimmille reiteillekin.

Toinen miinuspuoli tuli esille vähän aikaa sitten, kun eturengas meni puhki. Rengas ihan älyttömän hankala vaihtaa, turvauduttiin lopulta pyöränliikkeen apuun.Mutta onneks on olemassa asiansa osaavia ammattilaisia.

Innolla odotan kesää, kun vauva alkaa istua paremmin, jolloin päästään käyttämään rattaita enemmän. Vaununkoppaakin tullaan tosin käyttämään kesän yli, koska rattaiden selkänojaa ei saa alas saakka. Saa kuitenkin sen verran alas, että siinä torkut voi ottaa.Tulipas sepustus, mutta toivottavasti tästä jotain apua...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat