Vierailija

Mitat siis 165 cm ja 88 kg.

Kommentit (20)

sen kyllä itsekin. Ylipainoisetko ei koskaan saa kysyä mitään täällä ilman, että heti vedetään läskiys esiin! Ja mikä sä oot sanomaan kuka näyttää järkyltä missäkin releessä? Ootko ite joku supermalli, vai?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mikä sun ongelmasi on, kun noin kiihdyt tuntemattoman ihmisen kirjoituksista?

En ole todellakaan missään missin mitoissa ;)Miksi lihavat kuvittelevat aina arvostelijoiden olevan laihoja?9, itselläni on noin 10 kg liikaa... =)

alkaa laihduttaa, mutta oikeasti se ei vaatekokoasioissa ihan äkkiä näy, ja jos ei ole sopivaa päällepantavaa, tuskin tulee ulkoiltuakaan jne

Mutta ei tunnu oikealta ja mukavalta valehdella, että näyttää hyvältä..

Sanoppas itse rehellisesti, että näyttääkö läski mielestäsi kauniilta?9.

Ap vaan oli saanut jo niin monta hyvää vastausta kysymykseensä, joten en viitsinyt toistaa samoja vastauksia :)Ajattelin sitten muistuttaa tärkeästä asiasta, kun se oma lähipiiri yleensä on niin hienotunteista sakkia, että ei viitsi mainita niistä liikakiloista..

Vaatekaupassakin, kun mukana on makutuomarina tulee aina sanottua, että näytät hyvältä tms.. Vaikka oikeasti noissa mitoissa oleva leidi, joka on ahtautunut vaatteeseen kuin vaatteeseen näyttää järkyltä. OIKEASTI.Toinen merkittävä asia on se terveys..9

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat