Vierailija

Kun aina katsotaan tyyliin leukkarit kahdella plussalla, jne. Sekä labrassa tutkitun ja stiksatun.

Kommentit (10)

kun lapsillani oli kaikkil eli leukkarit, bakteerit ja veri +++, he molemmat viettivät viikon osastolla suonensisäisessä antibioottilääkityksessä, kuumetta oli 40 hujakoilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että jos on selviä oireita, ja tulee leukkarit kahdelle plussalle, alotan kuurin.

Jos taas oireita, mutta stikseissä ei ihmeitä, laitan viljelyyn.

Esim. jos leukkarit parilla plussalla, se voi johtua, että virtsaan on sekoittunut valkovuotoa. Jos pelkän tikkutestin perusteella määrättäisiin antibiootit, niin aika paljon turhia kuureja syötäisiin. Sen vuoksi otetaan aina myös uricult. Toki, jos on selvät vti:n oireet ja tikkutesti näyttää, että leukkareita on runsaasti ja virtsassa voi olla jopa verta, niin silloin kuuri määrätään, jo ennen kuin viljelyvastaus on saatu. Ja virtsatieinfektio voi olla myös vaikka tikkutesti olisi täysin puhdas, oireiden perusteella otetusta viljelystä löytyi ärhäkkä bakteeri.

eli leukosyytit, bakteerit ja veri on ne ollut joita meidän pissavaivaisilta lapsilta kytätään labrassa.. ovat joko +, ++ tai +++, mitä enemmän sitä pahempi.

Kun joku soittaa esim. sairaanhoitajalle pissatestin tuloksista ja hän ne koneelta katsoo. Mihin tuloksiin reagoidaan ja pyydetään potilasta hakemaan kuuri?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat