Vierailija

Minkä maalaisen ja miten suhtaudut heihin?

Kommentit (13)

Molemmat ystävät ovat naisia, miehet siis ulkomaalaisia. Suhtaudun heihin en niinkään kansalaisuuden takia, vaan luonteensa takia kuin kehen tahansa muuhun. Eli romanialainen mies on tosi mukava, tekee töitä kuin kuka tahansa suomalainen, auttaa vaimoa kotitöissä jne. Marokkolainen ei saa kehuja, mutta syynä se, että mies ei tee muuta kuin laiskottelee ja nukkuu kotona, kun vaimo hoitaa lapset. Sit yöllä mies valvoo, kun lapset ei oo häiritsemässä. Eli jos suomalainen olis saman lainen, niin suhtautuminen olis yhtä " negatiivinen" .

Näistä 4 on suomalaisia miehiä, joilla ulkomailta vaimo (malesia, filippiinit, australia) ja 3 naista, joilla ulkomaalainen mies (australia, hollanti, britti). Kivoja ovat kaikkien puolisot, joten en yhtään ihmettele, miksi ovat heihin päätyneet. Kaikki ovat aikoinaan myös seurustelleet suomalaisen kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Perustin kysymykseni siihen että täällä av:lla saa usein sen kuvan että monet suhtautuvat ulkomaalaisiin Suomessa hyvin kielteisesti ja mietin vaikuttaako se suhteeseen ystävään jos hän on naimisissa ulkomaalaisen kanssa.Luulen että nuorempi sukupolvi on paljon avoimempi ja tosiaan arvioivat ihmisen luonteen mukaan eika kultuurin perusteella.

ap

Kuusi suomi-brittiparia, joita nyt sattuu tuttavapiiriin, kun ollaan sellainen itsekin.Sitten yksi brittikaveri on naimisissa yhdysvaltalaisen kanssa ja toinen brittikaveri on naimisissa saksalaisen kanssa.Ja suomalaiskaveri meksikolaisen kanssa ja toinen sveitsiläisen kanssa.Tiedän kyllä sitten rutkasti enemmänkin, mutta en voi oikein ystävikseni haukkua juuri muita.

Asun itsekin ulkomailla ja omakin mieheni on ulkomaalainen. Suhtaudun kaikkiin ystävieni puolisoihin kansallisuudesta riippumatta ihan luontevasti. :-))))Ystävieni ulkomaalaiset puolisot ovat pääosin saksalaisia, italialaisia, kanadalaisia ja jenkkejä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat