Seuraa 


En tiedä, on varmaan ennenkin täällä tästä kyselty ja juteltu, mutta laitanpa nyt, kun kiinnostaa kuulla tuoreita mielipiteitä.Paljonko maksoit/olet valmis maksamaan uudesta keittiöstä koneineen? Pitääkö kalusteet olla täyttä puuta vai mdf:ää? Mistä firmasta ostat, tukusta vai ns. kalliimmalta kalustetoimittajalta?Entä mitä asioita haluatte korostaa keittiössä? Mihin panostatte? Ulkonäköön, laatuun, kestävyyteen...jne. Toimivuutta varmaan kaikki haluaa. Mutta onko jotain millä ei ole niin väliä?

Kommentit (4)

Diapolia, diapol.ee. Nopea ja tehokas toimitus lähes puoleen hintaan. Meille tuli iso keittiö Kviukistä, kiiltävää MDFää, kivitasot, laatikostoja, lasikippiovia, kaikissa vaimentimet, apteekkikaapin tilalle päädyin puolikorkeaan laatikostooon, hinta n 10500e, rosterikoneet tarjouksista 2500e (Mielen tasoliesi, muita merkkejä erill uuni ja korkeat kylmäkalusteet, Gorenjen tuuletin).Ekstraa meillä on ehkä itse tehtävät kaapistojen sivulevyt, ostimme BAuhausista mahonkilevyä ja teemme sivulevyt kun aika antaa myöten. Niihin upposi n. tonni.Keittiössä on kaapistoja 3 seinällä eli n. 9,5m, tasoja 7m plus saareke kaapistoineen 1,2 x 1,3 m. Kallein tarjous keittiöön ilman noita sivulevyjä olisi ollut 19k¿ ilman koneita! Ja huonommalla varustetasolla!

Noin vuosi sitten teimme keittiöremppaa, ja uusimme siis koko keittiön. No, astianpesukoneen ja jääkaapin sekä pakastimen (molemmat täyskorkeita) olimme uusineet jo hieman aiemmin, kun entiset tulivat tiensä päähän. Satsasimme siis toiminnallisuuteen, ulkonäon kuitenkaan kärsimättä.Kaikki alakaapit (allaskaappia lukuunottamatta) vaihdoimme vetolaatikoiksi, komeron tilalle tuli apteekkarinkaappi. Kaapistot ostimme Ikeasta, ja vaikka hinta oli edullinen uskon näiden kestävän ihan yhtä hyvin kuin vastaavat joltain muulta toimittajalta. Halvemmalla silti saimme, ja meillä on ovena petsattu kuivu/koivuviilu. Lisäksi hintaa alensi se, että kokosimme ja pystytimme kaapistot itse. Lisäksi Ikeasta ostimme liesituulettimen ja altaan, ja koko paketti maksoi n. 4000e. (Meillä kaapistoja keittiössä kaikkiaan n. 6m)Työtason materiaalista emme tinkineet, valitsimme kiveä mutta virolaisesta firmasta. Kaikki meni tosi hyvin, vaikka yksi väärinymmärrys tulikin aikataulussa. Tasoa yhteensä lähes 5m, ja hinnaksi tuli n. 1600e sisältäen upotukset liedelle, altaalle ja hanalle ja kaikki kuljetukset ja asennukset ym.Lisäksi satsasimme hanaan, Oraksen Venturaan, jossa sähkötoiminen automaatihana esim. käsienpesuun ja erilliset vivut kylmälle ja kuumalle vedelle. Hana maksoi aika paljon, n. 650e muistaakseni. Kiertoilmauuni ja erillisliesi (keraaminen) olivat myös melko arvokkaat (hinta nyt unohtunut...).Eli oikeastaan tingimme vain keittiökaappien ja graniittitasojen " nimestä" , eivät ole miltään suurelta suomalaiselta huippufirmalta. Lopputuloksesta tuota ei kuitenkaan huomaa, kukaan ei päältä päin näe onko kivitasomme Loimaan kiveltä tai kaapistomme Puustellilta tms. Kodinkoneissa taas emme säästäneet. Lopullinen hinta keittiölle taisi olla noin 11 000-12 000euroa, tässä on mukana myös ne aiemmin hankitut kodinkoneet ja sähkö- sekä putkimies.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nettisivuilta löytyy kätevä hintalaskuri, meillä ainakin hinta piti tosi hyvin paikkansa. Palvelu oli hyvää ja asiat tulivat selviksi, kahdesta asentajasta toisella hallussa hyvä suomen kieli, toinen ei paljon jutellut. :)Voin suositella!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat